Parasoller

9 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Cinas - Bali Kjempe Markedsparasoll - 3X3M - Svart

  Cinas

  Bali Kjempe Markedsparasoll - 3X3M - Svart

  Kvadratisk svart luksusparasoll
  3 039,-
  Lev. 2 uker
 2. Cinas - Rio Rund Luksusparasoll - Ø 3,3M - Svart

  Cinas

  Rio Rund Luksusparasoll - Ø 3,3M - Svart

  Markedsparasoll i svart
  2 639,-
  Lev. 2 uker
 3. Cinas - Lizzano Parasoll Ø4 - Svart

  Cinas

  Lizzano Parasoll Ø4 - Svart

  Olefin-duk
  3 149,-
  Lev. 2 uker
 4. Leeds, Parasoll 3m, Sort Alu/Hvit Stoff

  Venture Design

  Leeds, Parasoll 3m, Sort Alu/Hvit Stoff

  2 099,-
  Lev. 2-3 uker
 5. Leeds Parasoll 3*3 360 Hvit/Grå

  Venture Design

  Leeds Parasoll 3*3 360 Hvit/Grå

  3 299,-

  Tilgjengelig fra 27. jan. 2021

 6. Leeds Parasoll 3M Sort Alu/Sort Stoff

  Venture Design

  Leeds Parasoll 3M Sort Alu/Sort Stoff

  2 099,-

  Tilgjengelig fra 27. jan. 2021

 7. Naxos Parasoll, 3m, Tre/Sort Stoff

  Venture Design

  Naxos Parasoll, 3m, Tre/Sort Stoff

  1 999,-
  Lev. 2-3 uker
 8. Naxos Parasoll, 3m, Tre/Grå Stoff

  Venture Design

  Naxos Parasoll, 3m, Tre/Grå Stoff

  899,-
  Lev. 2-3 uker
 9. Naxos Parasoll, 3m, Tre/Ecru Stoff

  Venture Design

  Naxos Parasoll, 3m, Tre/Ecru Stoff

  1 999,-
  Lev. 2-3 uker

9 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Finn den helt riktige parasoll

Vil du også gjerne nyte det gode sommervær uten å bli solbrent av solens stråler? Så slå en parasoll opp for å bringe skygge på terrassen. Her kan du sitte i ditt hagemøbelsett, og slappe av uten å være urolig for å få for meget sol. Hos Unoliving har vi parasoller i vakre farger. Her kan du finne parasoller i god kvalitet fra brands som Cinas. Se på siden her.

 

Bruk parasollen som skygge til sommeren

Solen er skjønn. Når den skinner ned på oss med det klare lys fra den blå himmel, får vi ny energi og overskudd. Det er også i det deilige solskinn, du går ut i hagen og roter i jorden for å bevare det vakre blomsterbedd eller svinger hekkesaksen, så hekken står flott og pen ut. Etter det harde arbeide i hagen, hvor solen har stekt ned på deg, trenger du til en pause i skyggen med et godt kaldt glass vann. Slå parasollen opp for å kjøle ned i hagestolen. Parasollen er praktisk i den forstand, at den kan taees frem, når solen er sterk og pakkes vekk, når solen langsomt er ved å gå ned. Parasollen gir skygge til, at du kan kjøpe den gode jordbærkake fra den lokale baker, og nyte den sammen med din familie på terrassen uten, at kaken smelter vekk i sommervarmen. Samtidlig kan du søke ly under parasollen, hvis en av sommerens byer bryter frem.

 

Flytt parasollen etter solens posisjon

Hver dag flytter solen sin posisjon hen over himlen. Derfor er det praktisk å investere i en parasoll, hvor du kan vippe parasollhodet, så du alltid sitter i skygge. Plasser din parasoll i en parasollfot, så du har mulighet for å flytte på plassering på din terrasse. Har du en l nyfødt baby, er det viktig at han/hun får skygge hen over sommeren – og med en parasoll kan du mate, leke og sove med en nyfødte på terrassen, imens Dere begge nyter det gode vær.

Bor du i en lejlighet med en altan, har vi altanparasoller, som kan settes fast til gelenderet og vippes etter behov. Det gjør det mulig for deg å lese en god bok, sitte med arbeidsoppgaver eller bare nyte tilværelsen på altanen. Sett deg godt til rette på altanen i en cozy loungestol eller en god caféstol og cafébord.

 

Parasollen til de hyggelige sommerkvelder

Det er så hyggelig å ha gjester på besøk til en god middag. De hyggelige stunder over det kalde glass rosé kan trekke ut, og før man ved av det, er solen gått ned og stjernehimmelen kommet frem. Men kvelden behøver ikke å slutte. Hos Unoliving har vi en parasoll med innbygget lys i skjelettet, så Dere kan sitte ute og nyte hverandres selskap i lengere tid. Ved siden av din flotte parasoll, kan du plassere noen loungemøbler, så Dere sitter ekstra godt i lyset fra parasollens lyskjede.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.