Blomsterkasser

Blomster og planter er de siste år blitt populære i de norske hjem. Planter og blomster kan skape en god atmosfære i din bolig og forbedre ditt inneklima. Planter og blomster er i seg selv vakre, men hvordan fremstår de best i ditt hjem? Hos Unoliving.no er vi glade for blomsterkasser! Blomsterkasser kan nemlig være flotte og gi ditt hjem kant og ikke minst liv. Blomsterkassene tar dine planter og blomster opp i en høyde, hvor du oftere ser dem og har glede av dem. Samtidig løfter du dem fra jorden, som gir rommet til mere luftig uttryk. Du kan altså med små endringer gi ditt hjem en helt ny utstråling. Mangler du inspirasjon til disse endringer, så har Unoliving også annet boligtilbehør som oppbevaring til hjemmetkurver, puter, pledd, bakker samt skåler og fat.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Blomsterkasser til inne og ute

Du kan bruke en blomsterkasse både inne og ute, hvis den enkelte blomsterkasse tåler det. En blomsterkasse kan være en piedestal, hvor du kan utstille dine flotte planter og blomster innendørs. En blomsterkasse kan også være en altankasse med årstidens blomster eller urter, som hjelper med å skape en hyggelig stemmning på altanen. Vil du gjerne ha en stilfull terrasse eller altan? Så se også våres store utvalg av lanterner!

 

Blomsterkasser til din bolig

Mange av våres blomsterkasser fåes i forskjellige farger og former. Særlig er de ikoniske blomsterkasser fra danske Ferm LIVING utrolig populære. Blomsterkassene passer perfekt inn i en moderne og skandinavisk innredningsstil, og blomsterkassen kan brukes til meget annet enn planter og blomster. En blomsterkasse kan nemlig også brukes til opbevaring av bøker eller utstilling av vaser og krukker samt lysestaker. Blomsterkassene fra Ferm LIVING kommer i fargene sort, lysegrå, mørkegrå, rose, varm grå, rødbrun og mørkegrøn. Blomsterkassene fremstilt i metall, som gir dem et rått look. Du kan altså være helt sikker på, at vi har en blomsterkasse, som passer til nettop ditt hjem. Skjemme dine planter og blomster med en blomsterkasse fra ferm LIVING eller Hübsch hos Unoliving.