Vitrineskap

Et vitrineskap er opplagt til oppbevaring av det fine spisestellet, men det kan også benyttes til mye mer. I moderne hjem blir ofte det samme (fine) spisestellet brukt året rundt og vitrineskapet har derfor fått en renessanse med nye funksjoner og design. Det flotte vitrineskapet med glassdører i ulike farger og stilarter, skaper unike og stilfulle hjem. Et hvitt vitrineskap fra eksempel fra den skjønne møbelserien Paris gir lys og plass, mens et svart vitrineskap forener hygge og modernitet i hjemmet. Velg vitrineskap på ben for å få en lett innredning, på sokkel for en tradisjonell stil, eller vegghengt hvis det handler om å spare på gulvplassen. Bruk gjerne vitrineskapet til flere rom i hjemmet, blant annet til håndklær på badet, skoene i entréen eller tøy og småting på soverommet. Det er noe for enhver smak. Finn masse av inspirasjon fra vår brands som Nordal,  Tvilum og Muubs,. 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

 

Vitrineskap - Kvalitet og kos

Gode materialer og et tidløst design gjør at innredningen holder år etter år. Et vitrineskap i tre gir en koselig stemning og varme til stuen, kjøkkenet eller entreen. Hvis du velger et vitrineskap med glassdører får skapet et lett uttrykk, og du kan vise frem dine vakre pynteting uten at de samler støv.

 

Vitrineskap til veggen

Heldigvis trenger en vitrine ikke å ta opp gulvplass. Også hjem med sparsom gulvplass kan få plass til et vitrineskap. Veggvitriner finnes akkurat som gulvvitriner i ulike materialer, farger og design. Om du bruker det til oppbevaring eller til utstilling, avgjør om du må velge et vitrineskap med glassdører, eller lukkede dører. Et vakkert vitrineskap i svart høyglans gir et morderne og stilrent uttrykk. En vitrine i lyst tre skaper den koselige nordiske stemningen, som har vunnet plass i mange hjem. Et vitrineskap på veggen gir visuelt mer gulvplass og unngår at hjemmets lagringsplass fremstår som massivt i rommet.

Se vår store utvalg av skjenker, spisebord, spisestolerog konsollbord.

 

Bruk vitrineskapet ditt!

Hvis en veggvitrine ikke er løsningen for deg, kan et frittstående vitrineskap på ben være riktig for deg. Synlig gulv under vitrineskapet gjør at rommet føles større og innredningen får et lettere uttrykk. Velger du et hvitt vitrineskap setter du fokus på innholdet i skapet bak glassdørene. Bruk også vitrineskapet til håndklær på badet, til skoene i entreen eller til bøkene på soverommet. Fordelen med et vitrineskap fremfor f.eks. en reol eller hylle er at du slipper støvet. Hvis barna roter eller har leker som går i stykker kan et avlåst vitrineskap med glassdører kanskje være løsningen – barna kan se lekene, men du bestemmer når det kan brukes. Vitrinen har fått nytt liv i alle rommene i huset. Tenk på vitrineskapet som reolen uten støv, skjenken med glassdører eller som den elegante måten å utstille de elskede klenodiene dine.