Vitrineskap

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Vitrineskap - estetisk og praktisk oppbevaring

Vitrineskapet er ikke bare til oppbevaring av fint servise – moderne hjem bruker det samme (fine) serviset hele året, så vitrineskapet har fått en renessanse med nye funksjoner og design. Det vakre vitrineskapet med glassdører i forskjellige farger og stiler skaper ulike hjem. Et hvitt vitrineskap fra den vakre møbelserien Paris gir lys og plass, mens et svart vitrineskap forener hygge og modernitet i hjemmet. Velg vitrineskap på ben for en lett innredning, på sokkel for den tradisjonelle stilen eller vegghengt når det kommer til gulvplass. Bruk også vitrineskapet til håndklær på badet eller til skoene i entreen.

Vitrineskap er det perfekte møbelet til å vise frem fine pyntegjenstander på eller til oppbevaring av vinglass eller fint servise. Mange modeller har både glassdører, hvor du kan stille ut noen av tingene dine, og skuffer eller dører, hvor det er plass til oppbevaring av diverse ting som gjerne kan gjemmes ut av syne. Et moderne vitrineskap gir deg derfor mulighet for både å vise frem litt personlighet og gir deg praktisk oppbevaring av mindre viktige ting. Hos Unoliving har vi sørget for at det er både er store og små vitrineskap, slik at det er vitrineskap til både den store villa og den lille leiligheten. Kjøp ditt nye moderne vitrineskap hos Unoliving.

Et moderne vitrineskap? Et klassisk vitrineskap? Et rått vitrineskap? Mulighetene er mange!

Gode materialer og tidløs design vil passe i enhver innredning år etter år. Et klassisk vitrineskap i tre med utskjæringer og metallgren gir hygge og stabilitet til stuen, kjøkkenet eller entréen. Tvilum lager flotte klassiske vitrineskap i mange størrelser. Velger du et vitrineskap med glassdører gir det en letthet og er samtidig en måte å vise frem vakre pyntegjenstander på uten at de samler støv. Se blant annet Actona og WOOODs forslag på et glasskap til utstilling. Er du ute etter en mer rå og industriell stil, så kan vi anbefale deg å se nærmere på Nordal, WOOOD og Dutchbone, som hovedsakelig arbeider med materialer som metall, tre, jern og glass. Hvis du er på jakt etter et minimalistisk og moderne vitrineskap, med rene linjer, mye plass og glassdører, så finn det perfekte vitrineskapet på utstilling hos Unique Furniture.

Frigjør gulvplass med et smart vitrineskap til veggen

Heldigvis trenger ikke et vitrineskap å ta opp gulvplass. Selv i hjem med sparsom gulvplass kan du finne plass til et vitrineskap. Vegghengte vitrineskap, som gulvmonterte, finnes i alle materialer, farger og design. Om du bruker det til oppbevaring eller utstilling avgjør om du skal velge et vitrineskap med glassdører eller lukkede dører. Et vakkert moderne vitrineskap i svart høyglans gir et moderne og stilrent uttrykk, mens et vitrineskap i lyst tre bidrar til den koselige nordiske atmosfæren som har vunnet sin plass i mange norske hjem. Heng et vitrineskap lavt ved sofaområder og senger, og høyere i bruksområder som ved spisebordet eller kjøkkenet. Et vitrineskap på veggen er perfekt som glasskap for utstilling, og skaper visuelt mer gulvplass og gir mulighet for å oppbevare ting på en enkel måte som er praktisk og passer til alle hjem og alle generasjoner.

Det perfekte glasskapet for utstilling

Hvis et veggmontert vitrineskap ikke er løsningen for deg, kan et vitrineskap på ben være det rette valget. Synlig gulv under vitrineskapet gjør at rommet føles større og innredningen lettere, og velger du et hvitt vitrineskap lar du fokuset være på innholdet i skapet bak glassdørene. Bruk også vitrineskapet til håndklær på badet, til skoene i entreen eller til bøkene på soverommet. Fordelen med et vitrineskap fremfor for eksempel en reol eller en hylle er at du blir kvitt støvet. Har barna leker som går lett i stykker eller som blir skitne, kan et låst vitrineskap med glassdører være løsningen – barna kan fortsatt se lekene, men du bestemmer når det skal tas ut og brukes. Vitrineskapet har fått nytt liv i alle husets rom. Tenk på vitrineskapet som hyllen uten støv, skjenken med glassdører eller som den elegante måten å vise frem hjemmets elskede skatter.