Kurvstoler

Hvis du mangler det siste til å fullende din hytte, sommerhus eller utestue, kunne en kurvstol være løsningen. Kurvstolen har et flott håndverk, god kvalitet og et lett uttryk, som vil se skjønn ut i den romantiske, minimalistiske og nordiske innredning. Hos Unoliving har vi et stort utvalg av kurvstoler fra lekre brands som NovaSolo. Få inpirasjon her på siden og finn din favoritt. Se også våres utvalg av stoler til stuen.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Kjøp din kurvstol hos Unoliving

Hvis du også er glad for den romantiske stil og verdsetter et flott håndarbeide, vil en kurvstol stå perfekt i din innredning. Med de forskjellige nyanser av jordfarger inviterer du naturen innenfor, som bringer varme og hygge til rommet. De fleste kurvstoler er laget av rattan, som er et sterkt matriale samtidig med, at det er lett å løfte på. Kombinasjonen av fargen og matrialet gir kurvstolen et lett uttryk. Det håndflettet arbeide gjør, at det kan forekomme noen variasjoner fra stol til stol, som er med til å gjøre hver kurvstol unik. Hos Unoliving kan du finne kurvstoler blandt annet fra lekre brands som NovaSolo og Sika-Design, som lager et flott design med deres eget twist.

 

Kurvstoler til inne- og utendørs bruk

En kurvstol er ideel for deg, som har et sommerhus eller et hagehus. Det er intet bedre enn å våkne stille opp i din hytte med kun lyden av havet i det fjerne eller roen fra fjellene eller skogen omkring deg. De andre sover stadig, så du lister ut i kjøkkenet og brygger deg en god varm kopp kaffe, og pakker deg inn i et mykt pledd. Du går utenfor på din terrasse, hvor trebreddene varmer lett under dine føtter. Du setter deg i din kurvstol, som har en høy rygg, som omfavner deg. Her sitter du så stille og våkner, imens du ser solen stå opp. Når middagen er klar, kan hele familien sitte på deilige kurvstoler ved spisebordet. Kurvstolene har en perfekt høyde til spisebordet, og de fåes både med og uten armlen alt etter, hva som passer til bord. Hvil deg tilbake i kurvstolen i stuen, som fungerer som en lenestol. Med et par deilige sitteputer og et pledd får du ekstra god sittekomfort, og faller kanskje i søvn for en liten lur.

Skap en rød tråd igjennem din bolig med en kurvsofa og et flott sofabord i tre. Har du plassert kurvstolen i hjørnet av rommet, kan du stille et lite sidebord ved siden av, så du har et bord til å stille din kopp te eller legge din bok.

Se også våres store utvalg av benker til stuen og sovesofaer.