Gyngestoler

En gyngestol i stuen får tankene litt til bestemors gyngestol i gamle dager, hvor strikketøyet kom frem. Gyngestolen er aldrig gått av mote, og den brukes stadig som et bærende element i stuen, hvor det ønskes hyggelige omgivelser. Hos unoliving kan du finne gyngestoler i flere forskjellige stilarter, så du kan finne den, som passer til ditt hjem. Se våres brede utvalg her på siden. Du kan også bli inspirert av våres stoler til stuen.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Det hyggelige ved en gyngestol

Gyngestolen er innbegrepet av hygge. Det er her, du sitter og får en liten ”blund”, når du har vugget deg selv i søvn. Det er her, du sitter og forteller en god historie til barnebarna, imens de sitter og får seg en god varm kopp kakao. Det er i gyngestolen, du sitter tilbakelænet etter en lang dag. Det er også herfra, du observerer dine barnebarns begeistring, når de åpner sine gaver, som de har vært så spent på å se hele dagen. Det er enkelt sagt i gyngestolen, du sitter og slapper av, og nyter det å være hjemme i varme omgivelser.

 

Gyngestolen i forskjellige stilarter

Gyngestolen er ikke kun hyggelig og komfortabel å sitte i. Gyngestolen er også flotte å ha stående i stuen. Vi har hos unoliving.no noen populære brands, som har designet noen elegante gyngestoler til din stue. FDB Møbler er kjent for å designe de såkalte ”klassiske” gyngestoler, som vi kjenner. De har et minimalistisk look og er laget av solidt tre. Hvis du ønsker å sitte litt varmere, kan du lgge et lammeskinn over gyngestolen, som også er med å gi et nordisk og hyggelig look. LaForma har designet flere gyngestoler med høy rygg og behagelig stoff i flere farger, som gir deg en god komfort og støtte. Hvis du ønsker en gyngestol til sommerhuset eller utestuen, har Sika-Design designet gyngestolen, som vil passe perfekt dertil. De er kjent for deres møbler i naturflett og vakre detaljer, som er tydelig å se, at de har laget noe ekstra med.

 

Plassering av gyngestolen

Gyngestolen kan plasseres flere steder i hjemmet. Du kan eksempelvis plassere den sentralt i stuen ved siden av sofaen eller lenestolen. Du kan også plassere den i hyggekroken, hvor du kan sitte med en god bok eller ditt yndlingsmagasin. Sett et sidebord ved siden av, så du har sted å sette din kopp te og legge din bok. Hvis Dere er nybakte foreldre, vil en gyngestol være en god måte å vugge deres barn i søvn liggende i deres armer, imens Dere sitter behagelig. Så plasser gyngestolen på barnerommet ved siden av babysengen, så du hurtig og enkelt kan komme ned og sitte.