Krakker

Leter du etter en ny skammel til stuen, som passer inn i din boligstil? På denne side kan du finne et stort sortiment av skammler fra flere forskjellige brands og i forskjellige stilarter. Finn blandt annet krakker fra LaForma og Nordal. En krakker er et multifunktionelt møbel, som kan brukes i forskjellige miljøer alt etter, hva du har behov for. Få inspirasjon på siden og se de mange krakker nedenfor. Se også på våres stoler til stuen.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Stort utvalg av skammler til stuen

En skammel er både praktisk og kan skape hyggelig miljø. Eksempelvis kan du i stuen både bruke den til å legge dine ben opp for å få en bedre sittekomfort eller benytte skammelen som ekstra sitteplass. Omvendt kan du også bruke skammelen mere dekorativt til for eksempel stuen, entréen eller baderommet, hvor du kan bruke den som et lite bord for en vase eller planter.

 

Kjøp skammler online

Hos Unoliving kan du finne krakker og lignende i høy kvalitet, slik som krakker til den prisbeviste shopper. Vi har et stort utvalg av skammler i mange varianter, farger og matrialer, og våres store utvalg av leverandører sørger for, at vi har de flotteste skammler på markedet i sortiment. Ønsker du deg derfor en skammel, kan du lett og enkelt finne og bestille den her hos oss. Deretter skal du bare hvile deg tilbake og kun tenke på din innredning. Når du skal finne den skammel, som passer akkurat til deg, kan du i våres filtrering funksjon på hjemmesiden velge mellom mange unikke funksjoner som eksempelvis, hvilket matriale og form du ønsker, samt om din skammel skal ha 3 ben eller 4 ben. På denne måte sørger vi for, at dine søkeresultater bliver mindre, og du lynhurtig kommer til den stil, du er ute etter. Finn din nye skammel fra brands slik som Bloomingville, FDB Møbler, LaForma, Muubs og Nordal. 

Se også våres store utvalg av pufferfotskammler og benker til stuen.