Barnebord

11 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Bloomingville - Mini Borde s/2 i sjøgress

  Bloomingville

  Mini Borde s/2 i sjøgress

  2 499,-
  Lev. 2-3 uker
 2. Hoppekids - Mathilde Bord/stolsett

  Hoppekids

  Mathilde Bord/stolsett

  Benk, bord og 2 stoler i hvitt
  2 059,-
  Lev. 3-4 uker
 3. Bloomingville Mini - Barnebord - Svart/Hvit

  Bloomingville

  Mini - Barnebord - Svart/Hvit

  1 329,-
  Lev. 2-3 uker
 4. ferm LIVING - Little Architect Barnebord - Mørkeblå

  ferm LIVING

  Little Architect Barnebord - Mørkeblå

  2 699,-
  Lev. 2-3 uker
 5. ferm LIVING - Little Architect Barnebord - Rose

  ferm LIVING

  Little Architect Barnebord - Rose

  2 699,-
  Lev. 2-3 uker
 6. ferm LIVING - Little Architect Barnebord - Grå

  ferm LIVING

  Little Architect Barnebord - Grå

  2 699,-
  Lev. 2-3 uker
 7. ferm LIVING - Little Architect Barnebord - Bordeaux

  ferm LIVING

  Little Architect Barnebord - Bordeaux

  2 699,-
  Lev. 2-3 uker
 8. ferm LIVING - Little Architect Barnebord - Mørkegrønn

  ferm LIVING

  Little Architect Barnebord - Mørkegrønn

  2 699,-
  Lev. 2-3 uker
 9. FLEXA - Popsicle - lekebord - Cherry

  FLEXA

  Popsicle - lekebord - Cherry

  1 849,-
  Lev. 2-3 uker
 10. FLEXA - Popsicle - lekebord - Kiwi

  FLEXA

  Popsicle - lekebord - Kiwi

  1 849,-
  Lev. 2-3 uker
 11. FLEXA - Popsicle - lekebord - Blueberry

  FLEXA

  Popsicle - lekebord - Blueberry

  1 849,-
  Lev. 2-3 uker

11 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Kjøp barnebord hos Unoliving

Skal du til å innredte ditt barns barnerom? Så er barnebordet et perfekt møbel til ditt barn. Barnebordet skaper rammene for lek, kreativitet, fordybelse og fantasifulle universer. Personliggjør ditt barns rom med forskjellige farger og former, men husk et barnebord, da det er her, ditt barn kan lage små projekter og utfolde sine kreative evner. Du kan finne barnebord, som er sertifisert og dermed gi ditt barn de best mulige forhold. Hos Unoliving kan du finne barnebord fra populære brands som FLEXA, We Do Wood, og ferm LIVING. Bli inspirert her på siden og finn det perfekte barnebord hos oss.

 

Sikkerhet og sertifisering av barnebord

Hos Unoliving ved vi, at det viktigste for deg er ditt barns sikkerhet. Derfor har vi kun samarbeide med brands, som setter sikkerheten i fokus, når de skal designe barnemøbler. For eksempel har FLEXA designet barnebord med avrundet hjørner, så ditt barn ikke slår seg på kantene. Flexas barnebord er fremstilt av FCS og PEFC sertifisert tre, som sikrer, at treet kommer fra en bæredyktig skog. De benytter utover miljøvennlig lakk uten oppløsningsmidler og giftige fargestoffer til deres barnemøbler. I blandt våres brands finner du også Hoppekids, som fremstiller svanemerket barnemøbler. Våres barnebord fra Hoppekids lever opp til strenge krav om miljø, kjemikalier og sunnhet. Faktisk er Hoppekids barnebord og barnemøbler langtidsholdbare, fordi jo lengere møblene holder, desto færre møbler er det behov for å produsere. Svanemerket er dermed også et kvalitetsstempel i forhold til holdbarhet og resirkulerttre av barnebordene.

 

Barnebord i barnehøyde

Barnerommet er det rom som setter basen for lek, fleksibilitet og personlighet. Skap de trygge rammer for ditt barn med barnemøbler, som også sikrer ditt barns utvikling. Her er barnebordet helt perfekt barnemøbel, da det er utrolig funksjonelt. Barnebordet legger opp til kreativitet og fordypelse. Ved barnebordet kan du for eksempel la dine barn tegne og male med hele palettens farger. Med en fin duk på barnebordet og et par lekekopper, kan dine barn leke te-selskap med deres venner og utvikle deres sosiale evner. Finn blyanten og papiret frem med et rødt eple ved siden av, så kan de leke lærer og elever i skolen. Du kan også lage en trylledeig og la ditt barn finne sin indre kunstner frem. Kun fantasien setter grenser for, hva barnebordet kan brukes til.

 

Barnebord som stimulerer fantasien

Barnebordet har en passende høyde til ditt barn, så ditt barn stadig kan sitte på en barnestol og røre gulvet med føttene. Hos Unoliving kan du finne barnebord i forskjellige farger, så du kan velge ditt barns yndlingsfarge. Våres lekre brands har designet barnebord, som har fokus på dittt barn utvikling og interesser. Hos Unoliving er du sikret barnebord i høy kvalitet. Våres barneborde lever opp til dine barns leker og bevegelser, og vi har barnebord, som stimulerer ditt barns kreativitet. Finn fargeblyantene frem og la ditt barn utfolle sin fantasi og skape et fantastisk univers.

Plasser en barnebenk eller barnestol til barnebordet, så ditt barn kan sitte ned. Skal du innrede barnerommet ytterligere, kan du også se våres store utvalg av halvhøye senger, leketøyskasser og skrivebord.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.