Barnebord

Skal du til å innredte ditt barns barnerom? Så er barnebordet et perfekt møbel til ditt barn. Barnebordet skaper rammene for lek, kreativitet, fordybelse og fantasifulle universer. Personliggjør ditt barns rom med forskjellige farger og former, men husk et barnebord, da det er her, ditt barn kan lage små projekter og utfolde sine kreative evner. Du kan finne barnebord, som er sertifisert og dermed gi ditt barn de best mulige forhold. Hos Unoliving kan du finne barnebord fra populære brands som Flexa, ferm Living og We Do Wood. Plasser en barnebenk eller barnestol til barnebordet, så ditt barn kan sitte ned. Bli inspirert her på siden og finn det perfekte barnebord hos oss. Se også alla våres bord til barn.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Sikkerhet og sertifisering av barnebord

Hos Unoliving ved vi, at det viktigste for deg er ditt barns sikkerhet. Derfor har vi kun samarbeide med brands, som setter sikkerheten i fokus, når de skal designe barnemøbler. For eksempel har FLEXA designet barnebord med avrundet hjørner, så ditt barn ikke slår seg på kantene. Flexas barnebord er fremstilt av FCS og PEFC sertifisert tre, som sikrer, at treet kommer fra en bæredyktig skog. De benytter utover miljøvennlig lakk uten oppløsningsmidler og giftige fargestoffer til deres barnemøbler. I blandt våres brands finner du også Hoppekids, som fremstiller svanemerket barnemøbler. Våres barnebord fra Hoppekids lever opp til strenge krav om miljø, kjemikalier og sunnhet. Faktisk er Hoppekids barnebord og barnemøbler langtidsholdbare, fordi jo lengere møblene holder, desto færre møbler er det behov for å produsere. Svanemerket er dermed også et kvalitetsstempel i forhold til holdbarhet og resirkulerttre av barnebordene.

 

Barnebord i barnehøyde

Barnerommet er det rom som setter basen for lek, fleksibilitet og personlighet. Skap de trygge rammer for ditt barn med barnemøbler, som også sikrer ditt barns utvikling. Her er barnebordet helt perfekt barnemøbel, da det er utrolig funksjonelt. Barnebordet legger opp til kreativitet og fordypelse. Ved barnebordet kan du for eksempel la dine barn tegne og male med hele palettens farger. Med en fin duk på barnebordet og et par lekekopper, kan dine barn leke te-selskap med deres venner og utvikle deres sosiale evner. Finn blyanten og papiret frem med et rødt eple ved siden av, så kan de leke lærer og elever i skolen. Du kan også lage en trylledeig og la ditt barn finne sin indre kunstner frem. Kun fantasien setter grenser for, hva barnebordet kan brukes til.

 

Barnebord som stimulerer fantasien

Barnebordet har en passende høyde til ditt barn, så ditt barn stadig kan sitte på en barnestol og røre gulvet med føttene. Hos Unoliving kan du finne barnebord i forskjellige farger, så du kan velge ditt barns yndlingsfarge. Våres lekre brands har designet barnebord, som har fokus på dittt barn utvikling og interesser. Hos Unoliving er du sikret barnebord i høy kvalitet. Våres barneborde lever opp til dine barns leker og bevegelser, og vi har barnebord, som stimulerer ditt barns kreativitet. Finn fargeblyantene frem og la ditt barn utfolle sin fantasi og skape et fantastisk univers.

Skal du innrede barnerommet ytterligere, kan du også se våres store utvalg av halvhøye senger, leketøyskasser og skrivebord.