Utendørsbelysning

Utendørslamper er en fantastisk måte å fremheve ditt hjem på utenfra. Du kan enkelt vise, hvor innkjørsel, hage og hoveddør er, når du benytter utendørsbelysning. Hos Unoliving finner du både utendørsbelysning, som kan henge, og det kan stå. Utendørsbelysning som kan stå er en fordel i innkjørslen, utendørsbelysning er godt å anvende på husets ytre vegge.
Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

 

Utendørsbelysning

Når sesongen skifter og vinterhalvåret er over deg, fyller de mørke timer mere og mere. Derfor er det godt å lyse sitt hus opp med utendørslamper. Hos Unoliving kan du finne forskjellige slags utendørslamper. Vi har utendørs vegglamper og stående vegglamper, som kan lyse din innkjørsel opp. VI har også utendørslamper, du kan henge i dine treer, som gir en hyggelig belysning til hagefester og grillkvelder med familien. Se det store utvalg fra våres anerkjente brands og bli inspirert til, hvordan du kan lyse ditt utendørsareal opp med vakre og praktiske utendørslamper.

 

Føl deg trygg med utendørslamper

Det er en klassiske høstkveld i oktober. Du og din partner kjører hjem en sen kveld, hvor deres utendørslamper tennes, i det Dere kjører inn i innkjørslen. Dere parkerer I garageporten, hvor deres utendørslamper på veggen lyser opp hele veien til hoveddøren.

Dere føler dere trygge fordi Dere kan se, hvor dere går, og enkelt kan se, hvor nøkkelen i hoveddøren skal settes i.

Utendørslamper kan gi den trygghet og ro ved å komme hjem på en mørk kveld. Har du en barnefamilie, bringer det en trygghet for både deg og de små, at Dere kan se i mørket med utendørslamper. Det gir en visshet om, at Dere er i sikre rammer. Utendørslamper er også praktiske, da lyset baner veien for deg til døren. Plasser noen utendørs vegglamper langs huset, så hele veien blir lyst opp for deg, hvor enn du er gående eller i bil. Har du en lang innkjørsel, kan du plassere noen stående lamper langs innkjørslen eksempelvis fra Nordlux, for å skape lys hele veien til ditt hus.

 

Utendørslamper i forskjellige matrialer og farger

Hos Unoliving kan du finne utendørslamper i forskjellige matrialer som kobber, metall, glass og plastikk, som alle er matrialer, som er egnet til utendørsbruk. Finn utendørslamper, som passer med stilen av ditt hus. En utendørslampe i metall er en klassiske farge, som egner seg til et hvert hus. Det er et stilsikkert valg. Elsker du høstens gylne farger, skal du velge utendørslamper i en bronze farge, som vil komplimentere de varme og gylne toner, som finnes i høstens blad og treer.

Lys også det innvendige av ditt hus opp med vakre og elegante innendørslamper. Se eksempelvis også våres store utvalg av taklamperbordlamper og gulvlamper.

 

Pynt din hagefest med utendørslamper

Når det er sommer i Norge, betyr det hyggelige hagefester med herlige venner og familie. Når solen er ved at gå ned, vil noen utendørslamper fra Fatboy gi en behagelig belysning til din hagefest. Plasser utendørslampene i treerne eller langs hagebordet, så hele bordet blir lyst opp. Med utendørslamper kan hagefesten vare litt lengre.