SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAGEN! BRUK RABATTKODE: GARDEN10MAY

SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAGEN! BRUK RABATTKODE: GARDEN10MAY

 

Senger

Hos Unoliving.no kjenner vi viktigheten av å sove godt. Derfor har vi samlet et stort utvalg av senger, så du frit kan velge, om en elevasjonsseng eller en rammemadrass er det riktige for deg og din eventuelle partner. Her finner du både senger i størrelsen 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 samt 180x210. Kontinentalseng eller rammemadrass? Valget er ditt, men hos Unoliving får du alltid et stort utvalg av senger.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

En ny seng til en bedre søvn

En dag er forbi, alle huskelister er krysset av, og barna er kommet i seng. Det er nå, du kan slappe av med en god bok og gjøre deg klar til en god natts søvn. Nettop søvnen er viktig – for får du ikke en god søvn, kan det påvirke både ditt stressnivå og ditt gjenerelle velvære.
Gi deg selv det beste utgangspunkt for en god søvn ved å finne en seng, som passer til deg. Det er den ultimative selvforkjælelse og noe, du vil bli glad for i mange år fremover. Kontinentalseng eller rammemadrass? Valget er ditt, men hos Unoliving.no får du alltid et stort utvalg av senger og fri levering til døren.
Er du i tvil om, hvilken seng du bør velge, så kontakt våres kundeservice eller få hjelp via våres sengeguide.

 

Velg den riktige seng

Det er både herlig å sove i, men også helt avgjørende for din sunnhet og gjenerelle velvære. Dårlig søvn gjør deg først og fremst mere trett og uopplagt den følgende dag, og dermed kan det være en utfordring å klare dagens arbeide og oppgaver. Dårlig eller for lite søvn harmonerer sammen med overvekt, forhøyet blodtrykk, diabetes og andre alvorlige sygdommer.
Føler du deg stresset og presset i hverdagen, er en god søvn og den riktige seng også helt essentiel for å kunne føle deg opplagt og veluthvilet dagen etter. Sover du for lite, påvirkes dessuten både din innlæring og din performance.
En god søvnrytme og en rimelig sengetid er derfor viktig, men for å få en god natts søvn, er det helt essentielt, at du finner en god madrass og seng, som passer presist til deg og din kropp.

Se også våres store utvalg av, futoner, sovesofaer og madrasser.