Kontinental

Hos Unoliving vil vi at din nattesøvn er god. Vi har derfor samlet et stort utvalg av kontinentalsenger for nettop å sikre dette. Med en kontinentalseng får du en fantastisk sovekomfort pga. hele opbygningen av sengen. Kontinentalsenger er typisk opbygget av tre madrasslag, som er med til å gi en ideel komfort, så du kan få en god natts søvn. Gå på oppdagelse i det store utvalg og finn den kontinentalseng, som passer perfekt til dit soverom. Finn også en sengegavl og overmadras, der passer til. Du kan også på våres lekre senger.

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Kontinentalsenger

Leter du etter en ny seng? En kontinentalseng vil gi deg en god komfort og dermed gi deg den helt optimale søvn. Hos Unoliving har vi et stort utvalg av lekre kontinentalsenger med forskjellige toppmadrasser. Du kan både finne kontinentalesenger med og uten en sengegavel og i flotte farger som lysegrå, mørkegrå og sort. Finn din kontinentalseng her på siden og sov god om natten.

 

Velg en kontinentalseng for den optimale søvn

Du bruker cirka en tredjedel av ditt liv på å sove. Derfor krever det en god seng å sove i – Det fortjener du og din kropp. Det er individuelt, hva som gjør en seng god for deg. Skal den være myk eller hard? Skal den være bred eller smal? Uansett hva du foretrekker, har vi en seng til deg hos Unoliving. Våres fem serier Oslo, Eos, Zenit, Ophelia og Athena byr på forskjellige kontinentalsenger, så vi kan finne den kontinentalseng, som passer best til deg.

En kontinentalseng er typisk opbygget av tre lag (madrasser), som gr en optimal komfort. Er du i tvil om hvilken kontinentalseng, du skal velge, er du alltid velkommen til å kontakte våres kundeservice eller prøv våres sengeguide. Bor du alene og skal finne en kontinentalseng til deg selv, vil en seng med bredden 90 cm være en minimumsbredde for en voksen person. Mange velger en kontinentalseng på 140 cm i bredden for å ha mere plass. Er Dere et par, som søker en ny felleseng, anbefales en kontinentalseng med en bredde på 180 cm. Her kan I både ligge tett, men også ha mulighedt for å brede dere hver for seg. Standardlengden for en kontinentalseng er 200 cm. Er du over 190 cm kan du overveie å finne en seng med ekstra lengde.

Hos Unoliving har vi et stort utvalg av lekre senger, som du kan sove godt i. Se eksempelvis våres utvalg av sovesofaer, rammemadrasser og futoner.

 

En flott kontinentalseng på ditt soverom

I et hvert soverom skal man ha en god og behagelig seng, som også vil ta det meste av plassen i rommet. Plasser din kontinentalseng i midten av soverommet for å ha plass til begge sider av sengen. Så kan du plassere et flott nattbord på begge sider av kontinentalsengen. Har du ikke plass til å stille kontinentalsengen ut i rommet, kan den med fordel skubbes inn i hjørnet, hvor sengen også kan brukes som en form for hjørnesofa. Gjør din kontinentalseng innbydende ved å legge et sengeteppe og noen fine pynteputer på. På den måte ser din kontinentalseng alltid flott ut og gjør soverommet innbydende. Har du en lys nordisk innredning, skal du velge en kontinentalseng med lysegrå sider. Den lysegrå kontinentalseng vil komplimentere de hvite og kremete farger. Velg en sort kontinentalseng, hvis din innredning er preget av den eksklusive og minimalistiske stil.