Panton Wire

I 1982 grunnla Peter J. Lassen den danske designvirksomheten Montana. I et samarbeid med den anerkjente danske designer Verner Panton, designet de den smarte Panton Wire reol. Panton Wire reoler får et industrielt look med sine tråde, som danner reolen. 

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Verner Panton Wire reol – Dansk design

Verner Panton er én av de mest innflytelsesrike danske designere. Han tenkte ut av boksen og skapte dermed noen anerkjente møbler, som stadig er moderne i dag. Han var inspireret av farger, særlig sterke farger, som også er ét av hans kjennetegn innenfor design. Verner Panton designet ut fra ideologien ”Du sitter mer behagelig på farger du liker”. Med sin simple form og skarpe kontruksjon er Wire reolen et perfekt eksempel på Verner Pantons unike design.
Panton Wire reol er et funksjonelt møbel, som kan sammensettes på kryss og tvers. Plasser dem oppå hverandre, og bygg et stort reolsystem, hvor du kan oppbevare bøker, planter og stilleben. Panton Wire reol har luft mellom trådende, det gjør at reolen ikke ser for tungt ut i rommet. Heng to Panton wire reoler under TV-en og skap et TV-bord. Bor du i en bolig, hvor spisestuen og stuen er i samme rom, kan Panton Wire reol fungere som en romdeler, så rommene blir skilt uten å lukke helt av. Heng et avlangt Panton wire reol på baderommet, hvor du kan sette frem dine nydelige parfymer og eventuelt en fin plante. Kombinert med de avrundede hjørnene og luft mellom trådende, gir Wire reolen samtidig et lett utseende, som egner seg i alle rom i hjemmet ditt. Finn dine favoritter her på siden.

Moderne møbler fra Panton Wire

Panton Wire Reol er ikke bare et allsidig møbel. Panton Wire har et moderne look på grunn av materialet og fargeutvalget. I vår nettbutikk kan du finne nydelige farger som svart, krom, blå og hvit. Fargene er både nøytrale og komplimenterer hverandre, så du kan sammensette din egen look til din boliginnredning. Har du en lys innredning, kan du fortsette looket med en hvit eller krom Panton Wire reol, eller bryte looket med en sterk blå Anton Wire. Reolerne kan fås i forskellige dybder og lengder, så du kan finne en Panton Wire reol etter dine behov og din stil.