Loungestoler

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Slå deg ned i en loungestol til utendørs bruk

Vi bruker ofte meget tid i utendørs om våren og sommeren. Vi bør derfor ikke gå på kompromiss med kvaliteten av våres hagemøbler. Slå deg ned og la deg inspirere av Unolivings fantastiske utvalg av loungestoler til utendørs bruk og finn din favoritt her på siden. Den lave loungestol er med sitt design en avslappende stol å sitte i. En komfortable utendørs loungestol kan skape en hyggelig stemning på din terrasse eller altan. Med en utendørs loungestol kan du nyte en god bok eller ha en god podcast i ørene. Du kan også slenge deg i din loungestol utenfor og merke varmen fra kveldsolen med et glass vin i hånden.

Skal du arbeide hjemme eller lage lekser en solrik sommerdag, kan du ta computeren med utendørs i din loungestol. Solen påvirker nemlig hjernen positivt, gir oss mere energi og kan derfor være med til å øke våres produktivitet. Har du et tre i hagen, kan du kjøpe en hengestol og nyte fuglene kvitre, mens du gynger beroligende frem og tilbage. Gør din have, terrasse eller altan til dit fortrukne opholdssted i sommerhalvåret ved å kjøpe en lekker utendørs loungestol. Skap ditt eget avslappende loungeområde med et loungebord, en loungesofa og eventuelt en puff til hagen.

Flere forskjellige loungestoler til ute

Våres flotte utendørs loungestoler finnes i de stilrene farger sort og hvit, men også i flotte naturfarger. De loungestolene til utebruk er laget i matrialer som for eksempel tre og artfibre, så de er motstandsdyktige overfor værets utsvingninger. Mange av våres loungestoler kjøpes med tilhørende hageputer, og ellers er det mulig å kjøpe til en hagepute separat. Hos Unoliving kan du velge mellom flere forskjellige modeller av loungestole til udebrug. I vores udvalg af udendørs loungestole finder du loungestole både med og uden armlen. Hos Unoliving kan du kjøpe en loungestol til utebruk fra kjente brands som Sika-Design, Kave Home og WOUD.