SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAGEN! BRUK RABATTKODE: GARDEN10MAY

SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAGEN! BRUK RABATTKODE: GARDEN10MAY

 

Oppbevaring

Nøkkelordet til et vellykket soverom er ro og orden, så sover vi best, og det er minst mulig å skulle forholde seg til i døgnets siste timer. Vi har samlet en masse muligheter for opbevaring til soverommet så det enkelt kan holdes ryddig og rolig. Hos Unoliving finner du kommoder, garderobeskap, nattbord, sengeskuffer og meget mere, som kan skape funksjonelt og godt overblikk i innredningen.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Kjøp opbevaring til soverommet hos Unoliving

I et soverom hører er det ofte et garderobeskap eller en kommode til, og hvis du ønsker at få ennå mere ut av rommet, kan vi anbefale, at du ser på vårt utvalg av sengeskuffer, så du kan utnytte plassen på beste vis. Som prikken over i’et er et nattbord gull verd i soverommet. Her er det plass til opbevaring av små nødvendigheter, kanskje en flott sengelampe, en god bok og det uunnværlige vekkeur. Gå på opdagelse blandt de mange flotte designs og finn det nattbord, som passer allerbest til din innredning eller sengeskuffer.

 

Utnytt plassen i soverommet med gode opbevaringsløsninger

Våres store utvalg av garderobeskap og kommoder imøtekommer behovene, hva enn du har et lite eller et stort soverom. Vi tilbyr mange forskjellige designs – bl.a. de klassiske hvite, lockerskap, kommoder i massivt tre eller dem med vakre utskjæringer – som er litt for enhver smak, og du vil uten tvil kunne finne et garderobeskap eller en kommode, som passer til nettop din stil. Det er en fordel å finne smart opbevaring, hvor det er plass til en masse ting. Du behøver dog ikke å gå på kompromiss med design og stil, da vi har en masse fantastiske møbler til opbevaring i soverommet, hvor det er et flott design. Se det store utvalg av forskjellige farger og matrialer, hvor det er noe til ethvert soverom uansett størrelse og innredningsstil. Vi samlet en masse fine opbevaringsløsninger til soverommet fra bl.a. TvilumMavis, Wood og mange, mange flere.