Babysenger

Leter du etter en babyseng til den kommende nyfødte? Hos Unoliving kan du finne babysenger fra kvalitetsbeviste brands, som er svanemerket og FSC sertifisert, som sikrer både miljøet og ditt barns sundhet. Det er viktig, at ditt barn er veluthvilet, så du sikre ditt barns utvikling. Våres babysenger har en god holdbarhet og skaper trygghet hos ditt barn, når søvnen inntar. Se våres store utvalg av babysenger fra blandt annet Leander her på siden. Du kan også se på våres barneseng.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Kjøp din babyseng hos Unoliving

Står du og venter barn, og prøver du å finne de beste møbler og redskaper til den nyfødte? Ét av de viktigste møbler vil være babysengen. Din lille nyfødte baby har bruk for meget søvn, og det krever en god babyseng å ligge i. Hos Unoliving kan du finne flere forskjellige babysenger, som ditt barn vil få en god søvn i. Ditt barn vil ha frisk energi til de uttryk, han eller hun vil møte i løbet av dagen, som er med til å utvikle ditt barn. Hos Unoliving kan du finne babysenger fra anerkjente brands som Leander og Hoppekids, som har designet babysenger med fokus på ditt barns velvære og utvikling. Kvaliteten er det ikke spart på, så du får garantert en babyseng, som ditt barn sover trygt i.

 

En babyseng ditt barn føler seg tryggg i

Barnesengen er velkjent med sine tremmer på sidene. De skal sikre ditt nyfødte barn ikke faller ut, når det drømmer. Tremmene bringer både en trygghet hos deg og ditt barn, så du trygt kan forlate rommet, når din baby sover. Tremmene på sin babyseng gjør det også enkelt for deg å se til ditt barn underveis. For at din baby ligger godt, skal du finne en behagelig madrass til babysengen. Pynt babysengen opp med myke og fine sett sengesett, så ditt barn sover ekstra godt om natten.

Se også våres store utvalg av, sengehester, juniorsenger og vugger.

 

Babysenger i forskjellige farger

Du kan finne babysenger i forskjellige farger. Du kan velge den klassiske hvite farge, som alltid vil passe inn i barnerommet, og som komplimenterer alle farger. Den rene lyse farge bringer luft til rommet og gjør barnerommet visuelt større. Velg en babyseng i en jordfarge eller natur, så det kommer litt mere dybde i barnerommet. Jordfarger og natur er tidløse farger, som bringer litt mere varme til rommet. Både jordfarger, grå toner og natur er nøytrale farger, som vil se flott ut på et hvert barnerom.