Entrébenker

En benk i entréen er både flott og praktisk, når skoene skal av og på, men også til opbevaring av f.eks. halstørkleder og hansker. Her hos unoliving.no har vi et bredt utvalg av benker til entréen. Herunder har du blandt annet mulighet for å finne benker i natur, benker med innbygget hyller og knagger, skobenker og opbevaringsbenker etter din smak og behov. Finn inspirasjon her på siden fra brands som LaForma, Bloomingville og FDB møbler.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Stort utvalg av benker til entréen

Den populære trebenk med fire ben lever fortsatt i beste velgående. Det samme gjør den lille kombinerte benk og kommode, hvor du får skuffer eller skap til opbevaring integrert i entrébenken. På flere av våres benker til entréen er setene polstret og til de benker, som ikke er polstret, kan du tilføye en trendy pute etter din smak, så du sikrer sittekomforten. En benk på hjul med underskuffer er blitt et populært og etterspurgt møbel hos den travle barnefamilie. En benk til entréen kan selvfølgelig også brukes andre steder i hjemmet, som for eksempel på baderommet, soverommet eller barnerommet.

 

Entrébenker til et hvert behov

Her hos unoliving.no har vi et stort utvalg av entrébenker i et hav av designs fra forskjellige brands, som du kan gå på opdagelse i her på siden. Du kan for eksempel se et stort utvalg av entré møbler fra svenske Rowico Home. Har du en morderne nordisk innredning, vil en benk i natur farge komplimenterer den varme og hyggelige stil godt. VI har benker i forskjellige lengder, så det er plass til at det kan sitte flere på samme tid og ta sko av og på. Er du en, som elsker sko, men har en liten entré? Så har Woodman designet benker, som også fungerer som skoopbevaring. På den måte kan du enkelt gjemme dine ”gå i byen sko” vekk, når festen er slutt, og enkelt å ta frem, når den neste fest står for døren. Slik et multifunksjonelt møbel er både lekkert og praktisk å ha i den moderne entré. Hvis det er lite plass, skal du overveie å prioritere et høyt skoskap i entréen i stedet for. På den måte får du mere gulvplass og samtidig får god opbevaring til å gjemme sko og hansker m.m. vekk.

Se også vår store utvalg av knagger, tøystativer og stumtjenere til entré.

Hvis Dere er en familie med små barn, kjenner du kanskje det, at det er mange jakker og sko, som flyter i entréen på grunn av mangel på plass. Få rotet gjemt vekk i smarte opbevaringskister fra blandt annet Novasolo eller i entrébenker med innbygget skap. På den måte kan du enkelt ta hansker og barnehagedress frem, når familien skal utenfor og leke i skogen eller ta regntøyet frem, når det skal hoppes i søledammer.