Hvilestoler

Hvil deg tilbake i en lekker hvilestol og opplev den ultimative komfort og avslappning. Hvilestolen er stolen, hvor du kan slappe av etter en lang arbeidsdag eller de store juleturer og nyte synet av dine barn og barnebarns begeistring, når de pakker dine gaver opp. Hos Unoliving kan du finne en lang rekke av lekre hvilestoler. Vi har hvilestoler bl.a. i fargene grå, sort, brun og blå, og i skjønne matrialer som kunstskinn, polyester, skinn og velur. Finn din hvilestol her på siden. Du kan også se på våres lekre stoler til stuen.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

En hvilestol som gir ro og velvære

Hvilestolen er den ultimative avslapningsstol. Det ligger jo nærmest i ordet, at det er her, du skal hvile deg og få følelsen av ro og velvære. Etter en lang dag på arbeide kan du med god samvittighet legge benene opp på fotskammelen, og hvile deg tilbake i hvilestolen for en god sittekomfort. Den brede stolerygg omfavner deg, og gir en god støtte til din rygg, nakke og hode, så du kan slappe av i hele kroppen. Hvilestolen er ideel, hvis du bruker meget tid forran fjernsynet, vil sitte godt og lese din yndlingsbok, og hvis du samtidig ønsker å ta en lur i ny og næ. Når weekenden byr seg, kan deg og din partner nyte et glass rødvin i de behagelige hvilestoler, imens Dere hyggeprater og gleder dere over, at det er weekend. Med ditt yndlingsteppe omkring deg og strikketøyet i hånden, kan du nyte en god ettermiddag i din lekre hvilestol og lytte til det nye avsnitt av den gode podcast.

 

Plassering av din hvilestol

Til den behagelige hvilestol hører seg ofte en fotskammel til, som du kan plassere etter, hvor lange ben du har. Du kan plassere hvilestolen sammen med sofaen rundt om sofabordet, så den blir en del av stuen, eller plassere den i hjørnet av stuen, hvor du kan skape en liten hyggekrok med et sidebord og en gulvlampe, som gir deg den optimale belysning, når du vil lese en god bok eller strikke. Hvad enten du går etter en hvilestol, som stilmessig skal passe inn i din innredning, har en bestemt farge eller matriale, kan du finne en lekker hvilestol hos Unoliving, som matcher ditt behov.

Se også våres store utvalg av loungestolerlenestoler,  fotskammler, TV-bord, og gyngestoler.