Sofaer med sjeselong

Leter du etter en sofa med sjeselong? Så er Unoliving det rette sted. Vi har sofaer med sjeselong til ethvert hjem og stilart. Vi har store sofaer til eneboliger og villaer, men vi har også små sofaer med sjeselong til lejligheter og rom. Hva enn du bor stort eller smått, så har vi en sofa til deg. Vi forhandler en lang rekke kjente brands slik som BePureHome, WOOOD og Kragelund Furniture. Se også på våres sofaer og bli inspirert.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Finn den riktige sofa med sjeselong

En sofa med sjeselong er perfekt, når du kommer hjem etter en lang arbeidsdag, hvor du har bruk for å slappe av forran fjernsynet med din yndlingsserie. Du kan også bruke en sofa med sjeselong, når du skal ha en romantisk kveld med din partner, eller når din familie skal hygge seg med popcorn og film. Sofaen er alltid et godt samlingspunkt for nærvær. Det kan være vanskelig å velge den helt riktige sofa med sjeselong. Skal du velge etter design, komfort eller pris? Bruker du mange timer på din sofa, kan det for eksempel være en god idé å velge etter komfort. Hvis du studerer, skal du kanskje se på pris. Hos Unoliving finner du et bredt utvalg av sofaer med sjeselonger, som passer til deg og dine behov. Mange av våres sjeselong sofaer finnes både i en høyre- og venstrevendt utgave. Skal du flytte og stadig ikke vet, om du skal ha en høyre eller venstrevendt sofa med sjeselong kan du velge en sofa, hvor sjeselongen kan flyttes etter behov. Noen av våres sjeselongsofaer inneholder et lite oppbevaringsrom, som eksempelvis kan brukes til opbevaring av gjestedyner, ekstra pledd m.m.

 

Sofa med sjeselong i forskjellige farger og matrialer

Hos Unoliving har vi samlet sofaer med sjeselong i forskjellige farger og designs. Vi har sjeselongsofaer i stoff, velur, skinn, bomull og meget mere. En sjeselong sofa i stoff er alltid en klassiker. Er du mere glad for annerledes farger, kan du se på våres lekre sjeselong sofaer i en flott farget velur. Velur har det myke utseende og kan gi ditt hjem en elegant utstråling. Hvis du er praktisk anlagt, har dyr eller barn kan en sofa med sjeselong i lær kanskje være løsningen for deg. Sofaer i lær er lett å rengjøre, og kan derfor være et godt valg til barnefamilien. En sjeselong sofa kan være praktisk god til mindre lejligheter, hvor det finnes sjeselong sofaer med opbevaring. Er du i tvil om en sofa med sjeslong er det riktige for deg, kan du også se våres hjørnesofaer, modulsofaer, 2-seter sofaer eller 3-seter sofaer.

 

Finn din sjeselong sofa online

Hos Unoliving kan du få din sofa med sjeslong levert til døren. Skal du flytte, kan vi også levere til din nye adresse. Om du mangler annet til din stue, kan du på hos Unoliving også finne et stort utvalg av sofabord, fotskammler, lenestoler og puffer og meget mere. Hos oss finner du alle de møbler, du mangler samlet et sted.