Modulsofaer

Med en modulsofa kan du sammensette din helt egen sofa, som passer perfekt i deres hjem. Hos Unoliving har vi vakre modulsofaer i lekre matrialer og farger. Med våres populære brands kan du få inspirasjon til hvordan, du kan sammensette din modulsofa på forskjellige måter, så du kan endre form etter ditt behov. Hos Unoliving har vi vakre modulsofaer fra brands som Broste CopenhagenHouse Doctor  og Handvärk som du kan bli inspirert av. Se også på våres lekre sofaer.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Finn den perfekte modulsofa

Har du ikke funnet den perfekte sofa ennå, kan en modulsofa være løsningen for deg. Med en modulsofa kan du designe din egen sofa etter ditt behov. Her kan du sammensette så mange moduler, du har lyst til, så du får den ønsket lengde. Kanskje vil du gjerne ha en sofa, som dekker to vegger, så har du også mulighet for det, da du kan vinkle den, som du har lyst. Modulsofaen er ideel for familien, som en dag vil vokse seg større. Til den tid kan I kjøpe et modul mere og tilføye til den modulsofa dere allerede eier, så hele familien kan sitte der. Når du får gjester på besøk, og Dere sitter og snakker i stuen, er det fint å kunne se alles ansikter. Her er modulsofaen smart, fordi du kan ta et modul av og plassere den, hvor du har lyst som lenestol. På den måte blir alle inkludert i samtalekretsen. 

Med en modulsofa får du sammensatt en personlig sofa etter din ønsket størrelse og farge. Finn bl.a. designet modulsofaer i polyester og velur, som er myke og lekre overflater, du vil sitte godt i. Se det store utvalg av modulsofaer her på siden og bli inspirert. 

 

Modulsofaer i flere farger

Har du en stor stue med store hvite vegger, vil en modulsofa i en flott farge bryte det hvite look. Den sterke farge vil være en god kontrast til det hvite, og vil skape dybde i rommet. Plasser et pent sofabord sofabord i midten, som du kan pynte med et fat, lysestaker og blomster, for å bringe flere farger i stuen. Er du mere til den lyse nordiske stil, skal du ha en modulsofa i myke og støvet farger. For eksempel vil en modulsofa i lysegrå eller lyse jordfarger komplimentere den hvite farge og bevare det lyse look. Finn noen fine pynteputer og pledd til din modulsofa for å bringe flere myke og lekre teksturer til stuen.

Se også våres store utvalg av TV-bord, sidebord, lenestoler og sjeselonger.