Pedestal

Enkelt, tidløst og funksjonelt. Pedestal er et designselskap som spesialiserer seg på stilig og funksjonelt tilbehør til flatskjermer og lignende elektroniske produkter innen TV. Med industrielle referanser og inspirasjon fra den skandinaviske designtradisjonens enkelhet og funksjonalitet, skaper Pedestal særegne, tidsriktige designprodukter utviklet med et øye for livet, som leves i moderne hjem.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Enkle og ærlige design med funksjonalitet for TV-en din

Pedestal er basert på en visjon om å skape rammene for fremtidens elektronikk i hjemmet. Med utgangspunkt i livsstils- og interiørtrender ambisjonen å tilby et relevant og dynamisk produktspekter, som hele tiden er basert på og formet av måten vi lever i dag og omgir oss med skjermer og lyd.

Med industrielle referanser og inspirasjon fra enkelheten og funksjonaliteten til den skandinaviske designtradisjonen, skaper Pedestal særegne, moderne designprodukter utviklet med et øye for livet, som leves i moderne hjem.

Pedestal er et privateid selskap med produksjon ved moderne maskinanlegg i Europa. Gjennom hele produksjonsprosessen gjennomgår produktene en systematisk, grundig kvalitetskontroll for å sikre den høye kvaliteten som kjennetegner deres design. Samtidig sikres løpende dokumentasjon fra underleverandører og forretningspartnere under produksjonen.