Skoskap

Et skoskap er et flott og praktisk møbel til å gjemme skoene vekk fra gulvet. Hos unoliving.no har vi et stort utvalg av skoskap i flere farger, matrialer og stilarter. Eks. dere kan finne blandt annet merkene Tvilum og Woodman. Du kan finne skoskap i de klassiske flotte farger slik som sort, hvit, brun, grå og blå samt mange flere. Finn ditt skoskap i høy kvalitet slik som skoskap til den prisbeviste her på siden. Se også våres utvalg av oppbevaring til entréenskohyller, benker til entréen, knagger og garderobestativer

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Små og store skoskap til entréen

Hverdagens vanligdag gjør, at vi hurtig skal inn og ut av døren. Vi har en tendens til å kaste veskene og hoppe ut av skoene, for så å kommer over begge dele senere på dagen. Et skoskapt er et flot møbel, som kan bidrage til å frigjøre gulvet og få mere luft i entréen. På den måte får du et større overblikk, når neste dag byr seg. Ved å velge et skoskap med flere dører over hverandre, kan hvert familiemedlem ha stit eget rom. De sko du oftest bruker, skal være lettilgjengelig. Derfor er det en god ide å ha et skoskap i entréen, og så kan sommer- eller vinterskoene gjemmes vekk i kjelleren, inntil det blir deres tur.

Innen du går ut av døren og skal på farten igjen, er det fint å kunne sikre seg, skoene passer til ditt antrekk. Det er derfor praktisk og smart å ha et speil hengende i entréen ved siden av skoskapet. Her kan du se våres store utvalg av speil.

 

Stort utvalg av skoskap

Har du en kjærlighet for sko, vil et skoskap være en perfekt måte å oppbevare dine sko med manér. Flere av våres brands slik som Mavis og Tvilium har designet lekre skoskap, som hver kan oppbevare 12 par sko. På den måte har du god mulighet for å samle både stilletter, joggesko og de pene sko på et sted, og dermed skape mere gulvplass i entréen. Hvis du ønsker et eksklusivt og stilrent look i din entré, kommer vi ikke uten om å nevne by Lassen. By Lassen har designet det flotte frame skoskap, som med deres slanke metall kanter og stilrene farger, vil den stå flott i en hver entré. Er i parret som har mange sko tilsammen, har Woodman designet Hannover skoskapet med plass til oppbevaring av 18 par sko. Det er et stilfult skoskap i mørkt laminat, som har ben og grep i bjørketre, som gir det et moderne look.