Vaser og krukker

Mangler du noen vakre vaser eller krukker til dine blomster og planter? Hos Unoliving kan du finne et stort utvalg av vakre og finurlige vaser og krukker, som pynter i din innredning. Vi har vaser og krukker i forskjellige matrialer. For eksempel kan du finne vaser i glass, keramikk, marmor og metall. Du kan finne krukker i sement, rattan og terracotta. Hva enten du søker en stor eller liten krukke, kan du finne det hos Unoliving. Gå på opdagelse etter vaser og krukker her på siden, og bli inspirert til din inne og utendørs boliginnredning. Finn vaser og krukker av populære brands som Muubs og Broste Copenhagen. Bli inspirert av våres dekorasjon til hjemmet.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Dekorative vaser og krukker

Vaser og krukker kan være fine i seg selv eller perfekte til blomster. Vaser og krukker kan brukes overalt i boligen, uanset om det er i kjøkkenet, stuen, soverommet eller på baderommet. Hos Unoliving har vi både små vaser til blomster og store vaser og krukker, som kan stå på gulvet og pynte. Vi har mange forskjellige farger, hvor det er noe til enhver smak. Du finner forskjellige materialer, som blandt annet byr på vaser og krukker fremstilt i metall, glass og tre.

 

Finn din vase og krukke hos Unoliving

En plante eller en bukett blomster pynter i hjemmet. Det som gjør blomster ekstra spennende og dekorative er den vase eller krukke, de står i. En vase er med til å gi helhetsuttrykket av blomstene. Derfor skal du finne en vase, som passer inn i din innredning, men samtidig skaper alt blikkfang. Det samme gjelder for dine grønne planter. Finn en krukke i en flott farge eller finurlig struktur, som gir din plante et nytt uttryk. Hos Unoliving kan du finne et stort sortiment av vaser og krukker i vakre farger, strukturer og størrelser.

 

Vaser og krukker til forskjellige boliginnredninger

Din boliginnredning sier noe om din personlighet. Hva enten du er til den moderne nordiske stil eller det industrielle uttryk, kan du finne vaser og krukker, som matcher. Er din bolig preget av et feministisk og romantisk look, vil en vase i hvitt marmor komplimentere din innredning flott. Pynt vasen med noen fine tulipaner eller delikate røde roser. En stor plante kan skape dybde i rommet og dekke noe av den hvite vegg i ditt hjem. Plasser din flotte, store plante i krukke i rattan. Det naturlige matriale vil stå flott på hytten eller utestuen i ditt hjem. Er du mere til en boheme innredningsstil skal du finne en vase i gyllent metall eller messing. Finn noen fargerike blomster, eller la vasen stå alene som en dekorativ skulptur. Har du en minimalistisk innredning, skal du finne en vase eller krukke med klassiske like linjer, som gir et stilrent look. Elsker du rå fasader, som har et unikt design, skal du bli inspirert av Muubs. De designer vakre krukker med et rustikk look. Muubs krukker tilføyer det ekstra pift til din boliginnredning, som fullender rommet. Broste Copenhagen har designet vakre vaser og krukker i moderne nedtonet farger. Vaser og krukkene gir dine planter og blomster et fint uttryk i ditt hjem.

I ditt hjem kan du også pynte med andre vakre boligtilbehør som lysestakerlanterner og speil, som er med til å spre hygge i hjemmet.