U-sofaer

7 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Johnston U-sofa - Antrasitt stoff - Venstre

  Johnston U-sofa - Antrasitt stoff - Venstre

  Antracitgrå hjørnesofa med chaiselong
  10 849,-

  Tilgjengelig fra 14. des. 2020

 2. Johnston U-sofa - Antrasitt stoff - Høyre

  Johnston U-sofa - Antrasitt stoff - Høyre

  Antracitgrå hjørnesofa
  10 849,-

  Tilgjengelig fra 18. jan. 2021

 3. Johnston U-sofa - Grått stoff - Høyre

  Johnston U-sofa - Grått stoff - Høyre

  Lysegrå hjørnesofa
  10 849,-

  Tilgjengelig fra 14. des. 2020

 4. Johnston U-sofa - Grått stoff - Venstre

  Johnston U-sofa - Grått stoff - Venstre

  Lysegrå hjørnesofa med chaiselong
  10 849,-

  Tilgjengelig fra 14. des. 2020

 5. Costa Sofa med sjeselong - Sort skinn

  Costa Sofa med sjeselong - Sort skinn

  Stor hjørnesofa i sort
  23 349,-
  Lev. 5-7 uker
 6. Kragelund Shea U-sofa m. høyrevendt sjeselong, Grå Stoff

  Kragelund Furniture

  Kragelund Shea U-sofa m. høyrevendt sjeselong, Grå Stoff

  12 169,-
  Lev. 5-7 uker
 7. Kragelund Shea U-sofa m. venstrevendt sjeselong, Grå Stoff

  Kragelund Furniture

7 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Velg en u sofa

Har du overveiet en u sofa som ditt neste sofakjøp? Med en u sofa vil du ikke mangler sitteplasser i stuen, når du får gjester eller familie på besøk. Her på siden kan du finne våres utvalg av lekre u sofaer i forskjellige farger og matrialer. Etter om du skal ha en venstre- eller høyrevendt sjeselong, har vi begge slags, du kan velge. Finn din favoritt u sofa her på siden.

 

Kjøp din u sofa hos Unoliving

Med en u sofa gir du plass til hele familien kan sitte ned, og u sofaen inviterer i den grad til avslappning i stuen. Med sjeselonger på begge sider, kan flere legge benene opp og hvile i den ultimative komfort. Hos Unoliving har vi et stort utvalg av u sofaer til din stue. Du kan både finne en u sofa i et lekkert stoff og flott skinn. Få inspirasjon fra våres populære brands, hvor du blandt annet finner Kragelund Furniture, som designer stilrene u sofaer, som passer inn i mange stilarter.

 

En u sofa som omfavner hyggen

En u sofa danner rammene for både gode stunder og den mere alvorlige prat. En u sofa gjør plass til at hele familien kan sitte og hygge seg sammen en fredag kveld. Optimer den hyggelige stemmning ved å la barna ta dynen med ned i u sofaen og ta de gode gotteri og popcorn frem på bordet. U sofaens lange sider gjør det mulig for hele familien å kunne legge seg og nyte tilværelsen. Med u sofaens sider er det alltid en god plass med fokus mod TV’et, hvor en spennende film kjører, og popcornskålen nå har funnet vei opp på sofaen frem for på sofabordet.

Når du inviterer dine venner over på kaffe og kake, har Dere med en u sofa mulighet for å sitte behagelig og avslappet frem for ved spisebordet, hvor man sitter mere oppreist. Skal du ha gjester på besøk, kan du servere tapas eller fingermat i stuen, hvor u sofaen blir sentrum for hyggeprating og masse av latter. Plasser et avlangt sofabord, så all maten kan være der.

Se også våres store utvalg av hjørnesofaer, sofaer m. sjeselong, modulsofaer og daybeds.

 

En u sofa i forskjellige farger og matrialer

U sofaen er til den store stue, som ønsker å fylle rommet ut og ha plass til alle venner og familie. Har din stue store hvite vegger, vil en u sofa i koksgrå eller sort farge absorbere litt av lyset og skape en hyggelig atmosfære med de mørke toner. Er ditt hjem preget av en nordisk stil, skal du investere i en lysegrå eller beige farge. De lyse toner gir u sofaen et lett uttryk til stuen, og vil visuelt ikke virke så voldsomt. Har du små barn kan en u sofa i skinn være en fordel, da du enkelt kan tørke den av, hvis det skulle hende, at det ble sølet i sofaen. Med en u sofa i stoff får du ikke bare en god komfort, men også en myk overflate som er herlig å sitte i. Når det er varmt om sommeren, og vi har bare ben eller shorts på, er det en fordel med en u sofa i stoff, da lær kan virke mere klebende på den bare hud.

 

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.