Oppbevaring

Oppbevaring kan være nødvendig, mange forskjellige steder i hjemmet. Nesten alle rom har en eller annen form for oppbevaringsløsninger. Hos Unoliving har vi samlet en masse forskjellige oppbevaringsløsninger, som kan brukes i hele hjemmet. Du finner smarte kurver, kasserskittentøykurver og  hyller. Til de litt mere spesifikke ting finner du også magasinholdere og blomsterkasser. Finn løsning der er perfekt til dit opbevaringsbehov i blandt våres store sortiment av forskjellige designs, farger og matrialer. Du finner noe til enhver stilart.

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Find den riktige opbevaring i hjemmet

Skap orden og system i tingene med flotte oppbevaringsløsninger fra våres sortiment. Vi har alliert oss med en rekke leverandører, som har styr på, hva som er smart innenfor oppbevaringsløsninger både i forhold til trends men også i forhold til funksjonalitet. Du kan bl.a. finne produkter fra ferm LIVINGHübsch og Nordal og mange andre danske og udenlandske leverandører. Mulighederne er mange, og hvad end du leder efter kurve i søgræs, kubeformede kasser til rumdeleren, den perfekte opbevaringsløsning til legetøjet på børneværelset eller bare en ganske almindelig vasketøjskurv, så har vi et bud derpå.

 

Bruk også kurven…

  • …som urtepotteskjuler. Sett gjerne flere sammen i forskjellige former og størrelser for et personlig og trendy uttrykk.

  • …til oppbevaring av sammenrullet håndklær på baderommet og oppnå en helt spa-aktig stemmning.

  • …for enden av sengen. Som en av de helt store kuffertkurver. Det gir soverommet et avslappet boheme-look med møbler og tilbehør i kurvflett.

  • …til oppbevaring av pledd på terrassen til de lange sommerkvelder, når solen er gått ned.

  • …som lampeskjerm, hvis kurven ikke er flettet for tett. Vend kurven 180 grader og du har en flott og dekorativ lampeskjerm, som bare skal settes på en fattning.