Hagen

Er du klar til sommeren? Ellers kan vi hos Unoliving hjelpe deg med å bli det. Her på siden finner du et stort utvalg av hagemøbler, så du kan få de helt riktige til din hage eller altan. Men hvilke hagemøbler skal du velge? Når det gjelder hagemøbler, er det opplagt å overveie, hva du presist leter etter. Cafésett og altanmøbler er perfekte til en liten terrasse i et rekkehus eller til en altan i leiligheten. Har du derimot en stor hage og en stor familie, som elsker å hygge seg rundt gresset og i hagemøblene, kan et stort hagebord med holdbare hagestoler i stedet være en god løsning.  Finn de helt riktige utemøbler hos os.

Les mer Read less
Se alt til hagen
Loungestoler
Loungesofaer
Loungemøbler
Stoler til hagen
Bord til hagen
Liggestoler
Hagebenker
Loungebord

Hagemøbler til hagen eller altan

Er du huseier, er du kanskje så heldig å ha en hage. En hage er ikke kun blomster, bedd og gress, det skal klippes. Her har du mulighet for å skape en vakker terrasse, som både passer til huset og hagen. Terrassen kan du pynte med fine krukker, tilbehør og de hagemøbler, som passer best til deg, dine venner og din familie. Men hagemøbler og utemøbler er ikke kun relevante for deg, som bor i hus. Elsker du å bo i byen og har du en altan, er det et oplagt sted å møtes med venner og familie til en drink eller god kopp kaffe. Velg hagemøbler, som ikke er for store, men som passer perfekt til en mindre altan og den urbane hygge, som enkelt kan skapes på en altan.

 

Stort utvalg av hagemøbler og utemøbler

Når det gjelder hagemøbler, er det opplagt å overveie, hva du presist leter etter. Her kan du samle hele familien til hygge en varm sommerkveld eller alle vennene til drinks. Her er der plass – og hagestoler – til alle.
Hvis din hage, terrasse eller altan mere er omdreiningspunktet for avslappning og bading, er loungemøbler og liggestoler kanskje et bedre valg for deg. Her er det plass til å slenge seg og nyte solens stråler – helt uforstyrret. Det er også her, at boligtilbehør som puter og tepper gjør hagemøblene ekstra hyggelige. For å skygge for solen, når den står høyest, er det også essentielt å investere i en parasoll – især hvis det skal sitte barn i hagemøblene. På terrassen eller på altanen er det ofte tilbehøret, som skaper hygge og den røde tråd i stilen.

 

Hagemøbler og tilbehør fra kjente brands hos Unoliving.no

Hos Unoliving.no fokuserer vi alltid på å samle kjente brands, som lager produkter i en god kvalitet. Dermed står det ikke om bare tre år og skal ut og finne nye hagemøbler eller utemøbler igjen. Med kvalitetshagemøbler kan du i stedet støtte deg tilbake og nyte det skjønne vær – og en avslappende helg.
Se bl.a. de flotte parasoller eller benker fra LaForma, hagestoler fra Sika-Design og hagebord fra York. Hagestolene fra Sika-Design er laget i en flott fiber og vevet på en vakker og nostalgisk måte. Dermed kan du skape ekte nostalgi på din terrasse – og det gir også hagestoler, som holder lenge. Du kan også gå mere moderne til verks og se de flotte stoler fra Cinas eller hagestolene fra Muubs. Du bestemmer selv, hvilken stemmning som skal skapes i nettop din hage eller på din altan. Vi opdaterer løpende våres sortiment med både nye, spennende hagemøbler, utemøbler og nye brands.

 

Finn de flotteste hagemøbler hos Unoliving.no

Er du klar til sommeren? Ellers kan vi hos Unoliving.no hjelpe deg med å bli det. Her på siden finner du et stort utvalg av hagemøbler, så du kan få de helt riktige til din hage eller altan. Og gjøre sommeren ennå skjønnere. Har du spørsmål? Du er alltid velkommen til å kontakte oss. Og har du allerede valgt dine hagemøbler, så klikk dem hjem hurtig og få dem leveret hjem til dørren.