Loungemøbler

Stort utvalg av loungemøbler til hagen

Er din hage sommerklar? Pynt din hage opp med lekre utendørs loungemøbler. Hos Unoliving har vi et stort utvalg av utendørs loungemøbler, så du har mulighet for å velge akkurat de møbler, som passer til ditt behov. Vi har fra forskjellige merker eks. Sika-Design og Venture Design. Her har du blandt annet mulighet for å finne loungesofaer, loungestoler, liggestoler, loungebord og gyngestoler akkurat etter din smak.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Loungemøbler til både terrassen, utestuen og hytten

Loungemøbler er en perfekt måte å pynte enten din terrasse, hage, utestue eller hytte opp med. Her hos Unoliving har vi et stort utvalg av utendørs møbler til konkurransedyktige priser. De enkelte loungemøbler eller loungesett er ideelle for familien, parret eller personen, som elsker den ultimative avslappning og hygge. De lekre møbler er skapt med henblikk på ultimativ nytelse, og det er derfor ekstra fine detaljer. Loungemøbler setter sitt preg på uteområdet med de forskjellige farger og matrialer. Skal du ha de ultimative forutsettninger for avslapning, kan du tilføye liggestoler til terrassen.

 

Lite eller stort uterom?

Alle skal ha mulighet for å ha et utendørs loungemøbel. Hva enten du har en stor og herlig hage eller en hyggelig liten altan, har vi noe som passer til din bolig. Plasser eksempelvis en lekker loungestol i flett i hjørnet av altanen og nyt et iskaldt lekkert glass drikke i den herlige sommervarme. Er du en familie, som har barn eller barnebarn, vil en hengestol være et hit for både deg og de små. Har du et tre i bakhagen, har du den perfekte mulighet for å nyte en god bok eller en god varm kopp kaffe med frie føtter fra jorden – det er et helt nytt nivå av avslappelse.

Er du typen, som elsker å invitere familie og venner over til grillfester, hvor det skal være plass til alle? I så fall er et utendørs loungemøbler en god investering. Forestil deg at du sitter behagelig i ditt nye smarte loungesett bestående av en loungestol, loungesofa og tilhørende loungebord, imens Dere nyter en iskal sommerdrink og venter på den gode grillmat. Vil du sikre hyggen uansett været, kan du overveie å tilføye en parasoll til ditt nye loungeområde. Parasollen kan både skygge for solen på de varme sommerdager, men også gi ly fra regnbyger. Se våres store utvalg av parasoller.

 

Loungemøbler i flere farger, matrialer og stil

Naturmatrialer er inn, så sleng deg i loungemøbler i tre fra LaForma for et flott look til din terrasse. Er du mere til det romantiske look, kan du pynte din hytte eller terrasse med det flotte håndverk i flett fra Sika Design. Man kan også få loungemøbler i aluminium fra WOUD, som ikke kun er flotte og har et lett uttrykk, men også er praktiske å rengjøre.