EXOTAN

EXOTAN er et nederlandsk merke som har mer enn 30 års erfaring innenfor design av hagemøbler. Derfor er du sikret hagemøbler i høy kvalitet, hvor du kan slappe av og få glede av gjennom hele hagesesongen.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Hagemøbler fra EXOTAN

EXOTAN har vært kjent i hagemøbelsektoren i mer enn 30 år. De har fire nøkkelord som gjennomsyrer hvert et produkt de designer, som er: komfort, fornøyelse, bekvemmelighet og avslapning. Deres hagemøbler er i høykvalitet og alle produsert i Asia.

EXOTAN loungesett

Nyt og slapp av i EXOTANS loungesett. EXOTAN loungesettene er laget av forskjellige materialer som rep, tre og aluminium. Disse materialene svært holdbare. EXOTAN utmerker seg i sitt brede utvalg av loungesett til all slags vær. Disse loungesettene er enkle å vedlikeholde og kan stå utenfor hele hagemøbelsesongen. Det er et bredt utvalg til enhver hage, terrasse eller balkong.

Vanntett loungemøbler fra EXOTAN

Med deres 30 års erfaring innen hagemøbler har EXOTAN knekt koden for hagemøbler som tåler all slags vær. Med vanntett hagemøbler kan du la hagemøblene stå utendørs uten å måtte bekymre deg for fuktskader. Dog anbefaler EXOTAN at du avhengig av hvilken type pute du bruker i loungemøblene dine, skal behandle dem forskjellig for å forlenge levetiden.

Hurtig tørkende skumfyll

Hvis loungemøblene laget av hurtig tørkende skumfyll, tåler det fukt og regn. Denne typen skumfyll er laget av høykvalitet og vanngjennomtrengelig materiale. Vannet passerer gjennom fyllet, som tørker raskt og bevarer sin opprinnelige form. Sammenlignet med standard skumfyll m. vanntett trekk har den hurtig tørkende skumfyllet egenskapen å være råte- og mugg fri. Du kan derfor etterlate putene utendørs gjennom hele hagesesongen. For å forlenge putenes levetid anbefaler vi å oppbevare dem innendørs ved kraftig regn.

Standardskumfyll med vandfast cover

Denne type puten har standardskumfyll m. vanntett trekk. Det vanntette trekket beskytter fyllet mot vann og er åpent i bunnen for å gi tilstrekkelig ventilasjon. Ettersom vannet renner av stoffet, gjør det at putene kan være utendørs i all slags vær. For å forlenge putenes levetid anbefaler vi å oppbevare dem innendørs ved kraftig regn.

Standard skumfyll

Standard skumfylling er veldig behagelig, men ikke vanngjennomtrengelig. Det betyr at vannet blir i puten. Derfor kan du ikke etterlate putene utenfor. Oppbevar alltid disse putene på et tørt sted, vekk fra sollys. Dette forhindrer at vær eller mugg kommer inn i putene.

EXOTAN tenker på miljøet

EXOTANS hagemøbler består av slitesterke materialer av høy kvalitet. Hagemøblene er produsert i Asia og oppfyller alle strenge kvalitetskrav. Tre er et viktig element. En stor del av hagemøblene i tre er FSC 100%-C016391 sertifiserte, dette er spesifisert pr. produkt.
I tillegg støtter EXOTAN Ocean clean up, og deltar dermed på å gjøre strendene i India rene igjen.