Skrivebord

Skal ditt barns rom lage en make-over? I såfall kan du finne ditt barns nye skrivebord her på siden. Skrivebordet er en sentral del av barnerommet. Har du små barn, som liker å bruke sine kreative evner ved f.eks. å tegne, male eller leke? Eller har du større barn, som har bruk for et sted å lage sine lekser eller game på sin computer? Unoliving har et stort utvalg av skrivebord til barnerommet med og uten skuffer fra blandt annet FLEXA. Du kan også se på våres bord til barn.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Skrivebord til barnerommet

Et skrivebord på barnerommet er ditt barns hyggekrok og frirom, et sted hvor de selv kan sette deres avtrykk og innrede seg, som de vil. Skrivebord til barn kan også brukes til oppbevaring. Her på siden finner du også skuffemoduler, som kan hjjelpe ditt barn med å holde styr på sine tegninger og skriveredskaper, så de er enkle å finne, når barnet skal bruke dem. Barn sitter ofte ved deres skrivebord i flere timer av gangen, det er derfor viktig, at ditt barn både har et godt skrivebord og en god kontorstol. Se derfor også våres store utvalg av kontorstoler til barn. For å spare plass på barnerommet kan du også plassere barnets skrivebord under høysengen på barnerommet. Dette er både en praktisk løsning, men det gir også baret en hyggelig stemmning ved å tegne inne i ”hulen”.

 

Flotte skrivepult til barn

Våres utvalg av skrivebord til barn er stort. Hos oss kan du blandt annet finne de lekre skrivebord til barn fra brands som FLEXA, WOOOD og ferm LIVING. De fleste av våres skrivebord til barn er i et moderne design, som passer inn på alle barnerom. Skrivebordene er flotte og lyse samt kan gi ditt barns rom et friskt pust. Skrivebordene til barn fåes i flere farger, som komplimenterer både gutte- og jenterom. Du kan Du kan også fåse et skrivepult til barn i mere kjønnsnøytrale farger, som hvit og natur. Våres skrivebord er laget spesifikt til barn, og det kan sees på deres design. Mange av våres skrivepult til barn kan nemlig justeres i høyde. På den måte kan skrivebordet løpende tilpasses barnets utvikling, og følge ditt barn i en lengere periode av deres liv. Mangler du ytterligere inspirasjon, kan du blandt annet også se våres store utvalg av leketøyskasser, hyller, eller lamper til barnerommet.