Loungebord

Ønsker du et lekkert loungebord til utendørsbruk til å fullende din terrasse? Hos Unoliving finner du vakre utendørs loungebord, som vil pynte din terrasse eller hage. Få inspirasjon fra noen av våres populære brands som Sika-Design, som skaper vakre designs til ditt uterom. Se her på siden og finn ditt favoritt loungebord. Bli også inpirert av våres loungemøbler ute.

 

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Bæredyktige utendørs loungebord

Hos Unoliving kan du finne lekre utendørs loungebord med god holdbarhet. Et av matrialene er rattan, som ikke bare har en god robusthet, men også er en bæredyktig løsning. Rattan er motstandsdyktig over for temperatur- og fuktighetsregulering, som gjør det til et godt matriale å fremstille utendørs loungebord av. Tre er et solidt matriale, som har en lang holdbarhet, hvis du passer på det. Felles for disse to typer naturlige matrialer er, at de omdanner CO2 til frisk oksygen. Velger du et utendørs loungebord i naturmatrialer, velger du en bæredyktig løsning og hjelper med miljøet.

 

Loungebord – i den utendørs kosehyggen

Med loungemøbler i hagen flytter du sofahyggen utendørs. Finn noen loungemøbler hvor Dere alle kan sitte og være en del av hyggen. Eksempelvis kan du sammensette en loungesofa, loungestol og selvfølgelig et loungebord, hvor dere kan stille deres gode kopp kaffe. Loungebordet er plassert i sentrum av hyggekroken på terrassen. Det er på loungebordet, du stiller en lekker skål med vindruer og en deilig sommerdrink på en avslappet feriedag i de vante rammer. På en varm sensommerkveld kan du invitere dine venner og familie over på en hyggelig grillkveld og dekke opp til den lekre middag på loungebordet utenfor. Her kan det utendørs loungesett skape rammene for en rolig start, hvor Dere sitter og hyggekoser og nyter duften av sommer. Holder du en studenterfest, bryllup eller annet kan loungebordet fungere som et serveringsbord for kalde drikkevarer og lekker fingermat. Et utendørs loungebord kan også fungere som et lite arbeidsbord, når du vil gjøre ferdig noe arbeide eller skal ordne noen praktiske ting. På den måte får du utført dine opgaver utenfor ved loungebordet samtidig med, at du får frisk luft inn og nyter solens stråler.

 

Kjøp ditt utendørs loungebord hos Unoliving

Et loungesett på terrassen er ikke fullendt uten et utendørs loungebord. Finn et utendørs loungebord, som oppfyller dine behov. Hos Unoliving kan du finne utendørs loungebord i matrialer som rattan, metall, aluminium, teak og tre. Går du etter en bestemt form, har vi både runde og firkantet utendørs loungebord, som vil passe til ditt utendørs loungesett. Loungebordet kan også fungere som et sofabord i din utestue eller stue.

Se også våres store utvalg av liggestoler, hagebord, hagestoler og hageputer.