Knaggrekker

Mangler du å kunne henge ditt overtøy opp? Så finn en knaggrekke som kan bære på dine lekre frakker. Hos Unoliving har vi flere forskjellige knaggrekker i forskjellige stilarter med både mange og få knagger. Med en knaggrekke kan du henge din regnjakke og dine barns barnehagedrakter til tørk, når regnet siler ned fra himmelen. Få inspirasjon fra våres populære brands, og finn en knaggrekke som opfyller dine behov. Du kan også se på våres oppbevaring til entréen.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

En knaggrekke til det tunge overtøy

Knaggrekker er en enkel og elegant løsning til å henge ditt overtøy på. Når det blir vinter, og du skal ha de store vinterfrakker frem, skal du tenke over, hvor mange knagger, du har behov for. Vinterjakker fyller typisk mere enn for eksempel vårakkene. Er Dere en stor familie med mange jakker, er det en god idé å finne en knaggrekke, som har mange knagger, og som kan bære på alle jakker. Vi har knaggrekker med både 2, 3, 4, 5, 6 eller flere knagger, så du har plass til alle deres jakker.

Med en knaggrekke gir du dine gjester mulighet for å henge deres jakker opp, i stedet for å skulle legge dem på sengen på ditt soverom. Plasser et skoskap eller en skohylle under knaggrekken, så ditt utendørs tøy og sko er samlet. Hvis du har mange jakker, kan du gjemme sesongjakken vekk i et entréskap, så du får mere plass på knaggrekken.

Se også våres store utvalg av entrébenker, stumtjenere og tøystativer.

 

Knaggrekker til enhver stil

Knaggrekken behøver ikke bare å være praktisk. Velg en knaggrekke som er dekorativ på veggen og fullender din entré. Hos Unoliving har vi noe til enhver stil. Du kan finne knaggrekker, som passer inn i både den romantiske, minimalistiske, nordiske, naturlige, moderne og rå stil. Vi har noe for alle. Er ditt hjem preget av en romantisk innredning, skal du se NovaSolo knaggrekker. De har et elegant design og vil klede veggen i din entré. Har du en moderne stil, har We Do Wood smarte og funksjonelle knaggrekker i forskjellige størrelser, som er laget av lekre tresorter. Få inspirasjon fra Broste Copenhagen hvis du har en minimalistisk stil. De har designet elegante og stilrene knaggrekker, som vil pynte i din entré.

Få også inspirasjon fra våres brands som Nordal, WOUD og Design By Us.