Vugge til Baby

5 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Leander Vugge m/madrass - Grå

  Leander

  Vugge m/madrass - Grå

  2 259,-
  Lev. 9-11 dager
 2. Leander Vugge m. madrass

  Leander

  Vugge m. madrass

  Inkl. Loftskrok
  2 259,-
  Lev. 9-11 dager
 3. Hoppekids - Baby sprinkelseng

  Hoppekids

  Baby sprinkelseng

  Søt liten, hvit sprinkelseng/benk
  1 749,-
  Lev. 3-4 uker
 4. Leander Vuggestativ - Hvit

  Leander

  Vuggestativ - Hvit

  Onesize 242-275 cm
  1 489,-
  Lev. 9-11 dager
 5. Leander - Vuggestativ - Grå

  Leander

  Vuggestativ - Grå

  Onesize 242-275 cm
  1 489,-
  Lev. 9-11 dager

5 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

En behagelig vugge til din baby

Leter du etter en vugge, som kan gi ditt barn den beste søvn? Vuggen bringer en trygghet hos ditt barn. På den måte får ditt barn en god og behagelig søvn i en herlig myk vugge. Hos Unoliving har vi noen anerkjente leverandører, som designer behagelige vugger til din baby. Du kan finne vugger i den klassiske hvite farge, men også mere fargerike vugger. Alt etter hvilken vugge du søker, kan du hente inspirasjon her på siden.

 

En vugge som gir en god søvn til ditt barn

Søvn er viktig for en nyfødt baby. Søvnen gjør, at ditt barn vokser, som det skal, og gir energi til å dra ut på nye eventyr og suge nye inntrykk til seg. For at ditt barn får den beste forutsettning for en god søvn, skal de føle seg trygge i sin vugge. Vuggen gir de gode bevegelser frem og tilbake, som da din baby lå i din mage, eller når du trygt vugger dit barn frem og tilbage i dine arme. Den vuggende fornemmelse er velkendt og bringer dermed trygghet hos ditt barn. Finn derfor en vugge, som kan gi din baby den helt optimale søvn med myke vuggende bevegelser. Hos Unoliving kan du finne både den klassiske vugge og en moderne vugge, som er løftet fra gulvet. Vi har noen populære brands, som har designet vugger med barnet i fokus, som derfor vil skape de trygge rammer for ditt barns utvikling.
Finn en god madrass som passer i din vugge, så ditt barn ligger ekstra behagelig. Vi har også et stort utvalg av babysenger.

Når ditt barn vokser og mangler en ny seng, kan du både finne barnesenger, køyesenger og halvhøye senger til barnerommet.

 

En vugge som er svanemerket og sertifisert

Hos Unoliving har vi samarbeide med brands som Leander og Hoppekids, som designer vugger med fokus på ditt barns velvære og sundhet. Derfor finner du vugger, som lever opp til krav om miljø, kjemikalier og sundhet. Leander er kjent for deres enkle og funksjonelle vugger. Deres vugger er overflatebehandlet med vannbasert lakk for å skåne miljøet. Deres vugge er fremstilt av tekstiler som er Øko-Tex 100-sertifisert. Deres vugger er dermed godkjent for mulige innhold av kjemiske stoffer, som kan være usunde for din baby. Hoppekids fremstiller svanemerket vugger. Det betyr, at du er sikret en vugge, som kommer fra bæredyktige skoger, er behandlet med vannbasert lakk og sikrer ditt barns fremtid med fokus på miljø og sundhet. Fra begge brands kan du forvente en vugge i høy kvalitet med en lang holdbarhet, så din vugge kan brukes igjen eller gives videre til den neste i familien.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.