Vugger

Leter du etter en vugge, som kan gi ditt barn den beste søvn? Vuggen bringer en trygghet hos ditt barn. På den måte får ditt barn en god og behagelig søvn i en herlig myk vugge. Hos Unoliving har vi noen anerkjente leverandører, som designer behagelige vugger til din baby. Du kan finne vugger i den klassiske hvite farge, men også mere fargerike vugger. Alt etter hvilken vugge du søker, kan du hente inspirasjon her på siden. Finn en god madrass som passer i din vugge, så ditt barn ligger ekstra behagelig. Vi har også et stort utvalg av babysenger. Du kan også se våres utvalg av barneseng.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

En behagelig vugge til din baby

Søvn er viktig for en nyfødt baby. Søvnen gjør, at ditt barn vokser, som det skal, og gir energi til å dra ut på nye eventyr og suge nye inntrykk til seg. For at ditt barn får den beste forutsettning for en god søvn, skal de føle seg trygge i sin vugge. Vuggen gir de gode bevegelser frem og tilbake, som da din baby lå i din mage, eller når du trygt vugger dit barn frem og tilbage i dine arme. Den vuggende fornemmelse er velkendt og bringer dermed trygghet hos ditt barn. Finn derfor en vugge, som kan gi din baby den helt optimale søvn med myke vuggende bevegelser. Hos Unoliving kan du finne både den klassiske vugge og en moderne vugge, som er løftet fra gulvet. Vi har noen populære brands, som har designet vugger med barnet i fokus, som derfor vil skape de trygge rammer for ditt barns utvikling.

Når ditt barn vokser og mangler en ny seng, kan du både finne barnesenger, køyesenger og halvhøye senger til barnerommet.

 

En vugge som er svanemerket og sertifisert

Hos Unoliving har vi samarbeide med brands som Leander og Hoppekids, som designer vugger med fokus på ditt barns velvære og sundhet. Derfor finner du vugger, som lever opp til krav om miljø, kjemikalier og sundhet. Leander er kjent for deres enkle og funksjonelle vugger. Deres vugger er overflatebehandlet med vannbasert lakk for å skåne miljøet. Deres vugge er fremstilt av tekstiler som er Øko-Tex 100-sertifisert. Deres vugger er dermed godkjent for mulige innhold av kjemiske stoffer, som kan være usunde for din baby. Hoppekids fremstiller svanemerket vugger. Det betyr, at du er sikret en vugge, som kommer fra bæredyktige skoger, er behandlet med vannbasert lakk og sikrer ditt barns fremtid med fokus på miljø og sundhet. Fra begge brands kan du forvente en vugge i høy kvalitet med en lang holdbarhet, så din vugge kan brukes igjen eller gives videre til den neste i familien.