Sidebord

Vil du gjerne ha et sidebord, som passer til din personlighet og stil, er du kommet til den riktige side. Hos Unoliving.no har vi et stort utvalg av sidebord, hvor det med sikkerhet vil være noe for enhver smak. I sortimentet er det blandt annet sidebord i marmor, metall, glass og mange andre matrialer. På siden kan du eksempelvis finne sidebord fra brands som ZuiverLaForma, DutchboneTemahome m.m. Du kan også se på våres bord til stuen.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Sidebord med flere funksjoner

Kjøp sidebord, hjørnebord, bakkebord og småbord online Sidebordet, hjørnebord, bakkebord og små bord finnes i alle varianter og til alle funksjoner. Mange bruker et sidebord på den tradisjonelle måte, som et lite bord ved siden av sofaen eller lenestolen. De små sidebord er praktiske og er anvendelig i mange plasseringer i hjemmet. Faktisk er det kun fantasien som setter grenser for, hvor de små bord benyttes. Eksempelvis kan et sidebord brukes som nattbord i soverommet, som hyggebord på rommet, som pyntebord i entreen eller tradisjonelt sett som følgesvenn til stuens lenestol. Det sentrale sofabord er i flere hjem blitt byttet ut av små sofabord, som er fleksible og enkle å stille nettop der, hvor det er bruk for et lite bord. Sidebordene er både flotte og praktiske og kan eksempelvis gi et lettere uttrykk til stuen, enn et bombastisk sofabord. Sidebordene kan for eksempel sammensettes, hvis du ønsker to stående ved siden av hverandre for å ha mere bordplass forran sofaen. På den måte kan du mikse og matche de bord og farger du best kan like, så de passer til ditt hjem og din egen stil. Det kan være to sidebord i samme høyde, men det gir også mulighet for å variere og skape et mere dynamisk uttrykk med høyden på bordene, hvor den ene kan stilles litt under den annen. Vårt store utvalg av sidebord og hjørnebord appellerer til enhver smak uansett ønsker til matriale, høyde eller uttrykk.

 

Sidebordet til din innredning og stil

Som sagt har vi mange varianter av sidebord i forskjellige farger, matrialer og størrelser. Så er du sikker på at du kan finne et sidebord, som passer inn i din stil og innredning. Har du et hjem, som har en gjennomgående stil av mørke toner og et litt mere rått look, har Muubs designet Bronx sidebord i sort, som vil passe perfekt inn. Bordet har et flott brunt skinn til å legge sine yndlings magasiner og bøker i. Har du mere en spennende stil med morsomme figurer og farger, vil Crane sidebord fra Dutchbone være et godt møbel til din innredning. Stellet er formet som en fugl, som ser dekorativ ut i rommet. Det vil være en god samtalestarter, når du får nye og bekjente gjester på besøk. Homii har designet et flott sidebord i marmor, som vil stå flott til den moderne innredning. Marmorplaten og de gyllne ben gir bordet et eksklusivt look.