Hoppekids

Hoppekids

 

Hoppekids gir barnerommet hjerte og sjel

Med møbler fra det danske merket Hoppekids blir barnerommet til et sikkert og fantasifullt univers, hvor barnet får trygge rammer hvor de kan leke og utvikle seg i år etter år.

Det rommet hvor kravet til fleksibilitet, personlig innredning og sikkerhet er aller høyest er på barnas sove- og lekerom! Med det store utvalget fra Hoppekids får du muligheten til å sikre en samlet innredningsløsning av meget høy kvalitet, samtidig som det ikke blir gått på kompromiss med fleksibiliteten.

Møblene er nemlig moduloppbyggede og har flere funksjonsmuligheter, hvilket gjør at rommet lett kan tilpasses barnets foranderlige behov og ønsker. Designerne bak Hoppekids har produsert tidløse møbler som piffer opp barnerommet og gir deg en effektiv innredning som trygt kan følge barnet oppvekst.

 

Svanemerket

Alle møblene fra Hoppekids er svanemerkede. Ved å kjøpe møbler fra Hoppekids tar du derfor et godt miljøvalg og er garantert en innredning som lever opp til strenge krav til en miljø-, helse- og sikkerhetsvennlig produksjonsprosess. 

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5