Entréskap

Entréskap er smart å ha i din entré, så du kan gjemme hansker, huer og jakker vekk, nå de ikke er i bruk. Et entréskap gjør, at du kan holde din hovedinngang ryddelig, så din entré alltid ser presentabel ut for deg selv og gjester. Hos Unoliving har vi et stort utvalg av flotte entréskap, som du kan bli inspirert av. Finn ditt favoritt entréskap her på siden. Hos Unoliving kan du finne flere møbler, som er egnet til entréen. Se eksempelvis våres utvalg oppbevaring til entréenskoskap og stumtjenere, skohyller og entrebenker.

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Et flot entréskap til din entré

Entréen er det første dine gjester møter, når de kommer tli ditt hjem. Et entréskap vil hjelpe deg med å holde din entré ryddelig, så du danner et godt førstehåndsinntrykk av din bolig. Hos Unoliving har vi forskjellige stilfulle entréskap som vil klede din innredning. Eksempelvis kan du finne entréskap fra brands som Rowico og Woodman, som alle setter deres eget preg på deres design. Finn et entréskap, som passer inn i din innredning, så du danner en rød tråd igjennom hele din boliginnredning fra start til slutt.

 

 

Hvorfor er et entréskap smart?

Det blåser og været er blitt til høstvær. Du går fra bilen og til din hoveddør. Du går inn og henger din jakke inne i ditt entréskap. Den ryddelige entré får du overskudd i hverdagens oppgaver. Du henger dine dør- og bilnøkkler inn i nøkkelskapet, som henger ved siden av. Du lukker døren og går inn til resten av din familie.

Har du en barnefamilie, vil et entréskap gi deg overblikk over alt yttertøy og sko. På den måte blir det mere enkelt for deg og barna om morningen. Har du mange nøkkler, du skal holde styr på, så kan et nøkkelskap i entréen være en stor hjelp. Med et entréskap, hvor det kan henges nøkkler, har du overblikk over dine mange nøkkler. Derutover ligger dine nøkkler ikke og flyter, hvor de enkelt kan bli vekk. I en entré hører seg også et speil til, så du kan se deg selv innen, du går ute. Finn et entréskap, hvor et speil er plassert på døren. På den måte har du mere plass til andre ting, når entréskap og speil er kombinert i ét. Har du en større entré, kan et større og mørkt entréskap fylle noe av rommet ut.