Stue

Gå på oppdagelse i vårt store utvalg av møbler til stuen. På denne side kan du finne alt, hva du behøver til stuen for å skape din personlige og hyggelige stue i hjemmet. Finn et stort utvalg av sofaer, sofabord, reoler, tv-bord, loungestoler og mange andre møbler som er ideel til stuen. Finn dagligstuemøbler fra forskjellige brands i forskjellige designs.

Les mer Read less
Se alt til stuen
Sofaer
TV-benker
Sovesofaer
Lenestoler
Sofabord
Gyngestoler
Oppbevaring
Reoler
Loungestoler
Puffer
Sidebord
Sofaer med sjeselong
Benker
Krakker

Skap hjemmehygge i dagligstuen med flotte møbler

Dagligstuen er husets hjerte, og det er i dette rom, vi oppholder oss meget av tiden, når vi samler hele familien til hjemmehygge. Derfor kan det også være viktig, å innrede dagligstuen flott, personlig og ikke minst hyggelig. Noen foretrekker å innrede stuen med varme farger for å skape hyggelige rammer for rommet. Andre kan bedre like den mere minimalistiske og enkle stil, hvor det er mere kjølig og mere luft i stuen. Uansett hvilken stil du er til, kan vi tilby møbler, som med sikkerhet passer til nettop din smak og dine behov, så du kan innrede den dagligstue, du drømmer om. Hos Unoliving.no finner du kvalitetsmøbler i et spennende design, som dekker alt fra TV-bord, sofaer, sofabord, sidebord, reoler, puffer, lenestoler, loungestoler, belysning og meget mere. Alt sammen til landets skarpeste priser. Naturligvis. Mangler du f.eks. skapsplass i stuen, kan du se på våre reoler eller kommoder. Hvis du mangler sofaputer eller pynteputer, har vi bestemt også et stort utvalg til deg her. Vi har veldig stort utvalg av møbler, og vi har derfor noe til enhver smak og enhver pris. Hvis du mangler nye møbler eller bare boliginspirasjon til stuen, så er du velkommen til å gå på oppdagelse i vårt univers og la deg inspirere.

 

Stuens stilarter

Noen mikser og matcher elementer fra forskjellige stilarter, mens andre går ”all in” på en enkelt stilart i deres stue. Her får du noen forslag til innredning av din stue med tre populære stilarter.

Ny Nordisk stue

Det siste nye skudd på stammen av stilarter er Ny Nordisk boliginnredning. Her vil grunnelementene i stuen være lys og letthet. Det vil være fokus på rommelighet, minimalisme og natur. Her blir det gjerne brukt nordiske tresorter som eik og bjørk og nordiske naturmaterialer som lær og ull. Fargene er også inspirert av den nordiske natur hvor grøn, grå og jordfarger er de fortrukne. I Ny Nordisk boliginnredning kan du også finne gamle danske designklassikere. Våres tips til innredning med Ny Nordisk stil er, at du skal bruke nøytrale farger og la deg inspirere av naturen.

Den industrielle stue

I den industrielle boliginnredning finner du rå elementer i mørkere farger. Hvis du ønsker å innrede din stue i denne innredningsstil, skal dine møbler være laget i mørkt tre og lær. Benytt reoler i stål og metall, rå lamper og rustikt interiør - Eksempelvis fra Muubs og Nordal. I din industrielle stue kan du med fordel la en enkelt vegg være i rå sement eller mursten for å bruge interiør med et betong look.

Bohemestuen

Hvis du er en kreativ sjel, som ønsker en personlig stue. Vil du kunne la deg inspirere av Bohemestilen. En stue inspirert av stilen Boheme er inspirert av syden med lyse farger og avslappende stil. Stilen er fargerik og mønstret med myke verdier. Vil du følge stilen kan du kjøpe sofa og tekstiler i kraftige farger og la noe av stuens øvrige møbler være i flett. I Bohemestilen er det god mulighet for å integrere dine betydningsfulle ting og nips i din boliginnredning. Her har Bloomingville en masse fine produkter.