Hagebord

Om sommeren er samlingsstedet rundt om hagebordet. Det er her, vi hyggesnakker, spiser god grillmat og nyter den deilige sommervarme. Hos unoliving.no kan du finne våres store sortiment av hagebord. Vi har forskjellige farger, matrialer og former. Så hva enten du har en liten eller stor terrasse, så har vi noe, som passer til dine ønsker og behov. Hos unoliving.no kan du også finne de helt riktige hagestoler, cafestoler, kurvstoler eller hagebenk til ditt nye hagebord. Bli inspirert av våres bord til hagen.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Hagebordet til sommerens hyggestunder

Hagebordet er basen i hagen. Det er her, den saftige vannmelon blir spist, når barna har lyst til en forfriskning. Det er her, vi drikker ettermiddagskaffen sammen med et stykke jordbærterte fra den lokale baker. Det er også her, vi nyter smaken av den iskalde hvitvin om kvelden, mens solen langsomt går ned.

Hos unoliving.no kan du kjøpe hagebord i høy kvalitet som hagemøbler til den prisbeviste. Når du skal kjøpe et hagebord, skal du ha gjort deg noen overveielser angående matrialer, farge og størrelse, så ditt hagebord kommer til å oppfylle dine ønsker. 

Se også vår store utvalg av hagemøbelsett, liggestoler og loungemøbler.

 

Flotte og funksjonelle hagebord

Et hagebord i tre eller teak er en sikker vinner, da det passer til et hvert hjem. Ikke nok med at treet gjør det ekstra holdbart, så er det også med til å skape et hyggelig utseende på terrassen. Er Dere en barnefamilie, som skal ha et praktisk hagebord, som er enkelt å tørke av, vil et hagebord i aluminium være perfekt til dere. Er Dere derimot en stor familie, hvor det skal være plass til alle rundt om bordet, så vil et hagebord med uttrekk være en god løsning. Med uttrekk har man mulighet for å innstille bordet til den størrelse, som passer til ditt behov. Se for eksempel de forskjellige hagebord fra blandt annet Sika-Design eller Woud. Invester i et rundt hagebord, hvis du har en mindre terrasse. De runde hjørner får bordet til å virke mindre samtidlig med, at et rundt hagebord gir deg mulighet for å se alle dine venners ansikter, når Dere har hyggesnakker i sommervarmen.