Belysning

Gå på opdagelse i Unolivings lysende univers, hvor du finner belysning til samtlige av hjemmets rom. Vi har et stort sortiment av lamper - både nye og klassiske, store og små, fargerike og fargeløse – kort sagt noe for enhver smak. Finn allverdens spennende løsninger til belysning, som imøtekommer din smak og opfyller nettop dine behov og ønsker. Lysekronerspots, pendel eller gulvlampe du mangler for å gjøre ditt hjem perfekt. Eller hva med en bordlampe til skrivebordet eller skjenken, for ikke å glemme vegglampen, som både kan brukes som sengelampe men også kan være super flott i den lange gang.

Les mer Read less
Se alt belysning
Gulvlamper
Bordlamper
Vegglamper
Spots
Taklamper

Belysning for hjemmet ditt

Innen du velger din nye lampe, så gjør deg klart, hva lampens formål er. Skal den brukes over kjøkkenbordet som arbeidsbelysning, skal den være leselampen eller er det et dekorativt innspark i innredningen? Et helt rom kan endre karakter avhengig av belysningen, så tenk over hvor, dine lamper skal plasseres i rommet.

Hvordan finner jeg den perfekte lampe til nettop mitt behov:

  • Velg en lampe, som passer til det sted, den skal henge, den funksjon eller det formål, den skal ha samt den stemning, som ønskes i rommet.
  • Lysets fordeling avhenger av lampens design. Lamper med glasskjerm eller et annet gjennomsiktig matriale gir naturligvis mere lys til rommet enn en lampe med en lukket skjerm. Lamper med lukket skjermer har oftest et mere fokusert lys, hvor resten av rommet vil være mørkere. Denne form for belysning er oftest brugt som arbeidsbelysning eller over et spisebord. Lys som går nedover kan også anvendes som hyggebelysning ved en seng eller i lesehjørnet.
  • Hvis alle lamper i et rom er med et nedover lys med en lukket lampeskjerm, kan rommet fremstå mindre, enn det egentlig er. For å få det beste belysningsresultat i rommet er det viktig å kombinere de forskjellige belysningstyper.
  • Vi har blandt annet brand som Gubi, Ebb & Flow og Dutchbone.