SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAGEN! BRUK RABATTKODE: GARDEN10MAY

SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAGEN! BRUK RABATTKODE: GARDEN10MAY

 

Madrasser

Når du har bestemt deg for hvilken type seng du ønsker, skal du velge den riktige madrass, og her er det viktig, å overveie hardheten av sengens madrass. Den mest optimale hardhet er avhengig av din vekt, og hvor myk/hard du gjerne vil ha, at sengen føles. Som en god hovedregel skal folk av spinkel eller normal byggning ikke ha så meget støtte til hoftene, som en person, som er kraftig bygget. Så, hvis du er kraftig bygget og er på grensen mellom en medium og fast madrass, så vil det oftest være best å velge den faste madrass. Vær oppmerksom på, at det er meget individuelt, hvordan de forskjellige madrasser føles. Se våres store utvalg av overmadrasserrammemadrasser, fjærmadrasser, skummadrasser og latexmadrasers.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Velg den riktige madrass

Finn den type fjære, som vil passe best til deg, men husk å det er individuelt, hvordan de forskjellige madrasser føles. Dette er også viktigt, hvis du både skal finne en madrass til deg og din partner – finn dem, som presist passer til dere, så Dere begge kan sove godt. Dere kan dessuten supplere med en god overmadrass for ytterligere komfort.

 

Pynt din madrass opp

Når du velger din nye seng og madrass kan du tenke over, hvordan ditt rom er innredet, og hvilken stil du ønsker. En rammemadrass er eksempelvis oplagt, hvis du vil ha en enkel innredning. En rammemadrass ”bråker” ikke mye, og du kan selv velge, som du ønsker en sengeramme eller annet til. Se våres store utvalg av  sengerammer og sengegavler..

 

Derfor skal du velge en overmadrass

En overmadrass er en god investering, da den er med til å forbedre din komfort og forlenge levetiden på din seng. En overmadrass gir et mere hygenisk søvnmiljø. Hos Unoliving forhandler vi forskjellige overmadrasser med enkjerner av enten celcius (også kjent som memory foam) eller latex. Begge typer er med til å gi deg god støtte og har noen veldig fantastiske egenskaper. Les mere og se våres utvalg av overmadrasser.