Skåler og fat

Skåler og fat er både praktiske og flotte til boliginnredningen, uansett om du har noe i dem eller ikke. Hos Unoliving finner du fine skåler og fat i lekre materialer. Du kan blandt annet finne skåler og fat,som er fremstilt i metall, marmor eller tre. Gå på opdagelse i våres lekre sortiment av skåler og fat, og bli inspirert av våres kjente brands. Du kan blandt annet finne de ikoniske og populære Kubus Bowl fra by Lassen. Du kan også se våres dekorasjon til hjemmet.

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Tips - sådan bruker du skåler og fat i din innredning

En skål eller fat anerkjennes av å ha de runde myke former, som opbevarer det, du legger i. En skål eller et fat kan være skulpturell i seg selv og dermed være et dekorativt element i din innredning. Eksempelvis kan du plassere en stor flott skål eller fat på ditt spisebord, hvor skålen eller fatet danner blikkfang på det tomme bord. Plasser en skål eller fat i ditt kjøkken, hvor skålen eller fatet vil fungere som en frukt og grønsaksskål til matlagning og snacks. Plasser en skål på stuebordet og legg nøtter i, som du kan spise i løpet av dagen. På en hyggelig fredag kveld vil en skål bli anerkjent som den populære gotteriskål, som blir satt frem under en god familiefilm. Skålen kan også være praktisk i den enkle forstand, at du kan opbevare ting i den. Plasser en liten skål i din entré, hvor du kan opbevare din nøkkler, kort og pung.

Når høsten kommer, kan du skape et vakkert middagsbord med skåler og fat i forskjellige høyder ned langs midten av bordet. Legg noen flotte gylne høstblar og kastanjer i, som vil danne rammen for årets borddekoration og gøre bordet indbydende. Ved juletid skal der laves juledekorationer. Brug forskellige skåler eller fat til å skape flotte dekorasjoner med gran, planter og tørket blomster. Du kan stille din skål eller fat, hvor enn du vil i ditt hjem, og alle steder vil skålen skape julehygge og glede.

Hos Unoliving har vi et bredt utvalg av flott og dekorativt boligtilbehør, som er med til å gjøre din boliginnredning personlig og hyggelig. Se eksempelvis våres utvalg av speillysestaker og pledd, som med garanti vil gi ditt hjem varme og sjel.

 

En skål til enhver smak

En skål eller fat kan alltid piftes opp ved å legge noen ting i den. Legg nye ting fra naturen i, som passer til årstidene. Dette vil gi skålen et nytt uttryk i rommet. Vær ikke redd for å gi skålen en ny plass i husets rom. Det kan være at du oppdager, at skålen stod flottere det nye sted. Har du en eksklusiv innredning er by Lassens Kubus Bowl et ikonisk dansk design, som til enhver tid vil se seg prektig ut i din boliginnredning. Er du mere til naturmatrialer, som samtidlig har kant og stil, skal du finne inspirasjon hos Muubs. De er kjent for å se naturlige ut i matrialene. Hver skål er unik, fordi skålen skapes ut fra naturmatrialets opstandelse.