Gejst

Med en forkjærlighet for god kvalitet og holdbart design ble Gejst stiftet våren 2013. Deres ambisjon er å designe møbler og interiør i tidløs design, med henblikk på å skape sjel i hjemmet ditt.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Nordisk og tidløst design av Gejst

Med inspirasjon fra den nordiske livsstilen designer Gejst tidløse og minimalistiske møbler og interiør i høy kvalitet, som skaper sjel og glede i hjem verden over. Gejst utfordrer den konvensjonelle tilnærmingen til design og lager møbler som er moderne i enhver tidsalder – både designmessig og i valg av materialer.

Den nordiskinspirerte livsstilen avspeiles bl.a. i deres valg av farger og et velkjent materiale. Ibland Gejst designs kan du finne farger som hvit, svart, lys- og mørk brun, som er naturlige og rolige farger som vil pryde enhver innredningsstil. Materialet som går igjen i flere av Gejst kolleksjoner er det populære materiale tre. Tre er et tidløst materiale, som tilfører varme til hjemmet ditt.

Gejst er ikke bare et navn, det er også fundamentet for virksomheten. Denne følelsen gjennomsyrer hver eneste tanke når dyktige danske og internasjonale designere skal lage et Gejst produkt – deres formål er å skape Gejst for deg.

Gejst kolleksjoner

Gejst har siden 2013 skapt flere moderne kolleksjoner som i dag ses i flere danske og internasjonale hjem. På vår webshop kan du finne de populære kolleksjonene Nivo, Sceene og Underground. Et fellestrekk for alle kolleksjonene er at de er moderne, praktiske og vakre i hjemmet.

Nivo

Kolleksjonen Nivo er designet av Böttcher og Kayser for Gejst og består av svevende hyller, med et minimalistisk og enkelt designuttrykk. Nivo sveve hyller er designet slik at skruer ikke kan ses og overflødige detaljer er sortert vekk, noe som gir svevehyllen et elegant og lett uttrykk. Bjelkene er lagt med et skråsnitt, som skaper den flygende og lette følelsen. Nivo svevehylle finnes både i store og små størrelser og kan plasseres i et hvert rom i hjemmet ditt, hvor du har mulighet til å stille ut både dine små og store gjenstander.

Sceene

Sceene kolleksjonen består av et modulbasert hyllesystem, som kan settes sammen så det passer til ditt hjem og behov. Kolleksjonen Sceene er designet av Michael Rem for Gejst. Hans mål var å designe et funksjonelt hyllesystem, som består av moduler du kan bygge og tilpasse med dører, side- og bakpanel til dine helt personlige behov. Sceene skaper en vakker ramme for dine skjulte gjenstander som familiealbum, papirer og nips.

Underground

Kolleksjonen Underground består av skulpturelle knaggerekker, som skaper blikkfang i entréen din. Knaggerekken er inspirert av kartet over London Underground og dens ikoniske rette metrolinjer. De forskjøvne nivåene og kunstneriske snitt skaper et tredimensjonalt utrykk, som også gjør det til en skulpturell veggdekorasjon ihjemmet ditt. Krokene er nøye plassert for å skape optimal funksjonalitet hvor hele familien yttertøy kan henge.