Montana

I 1982 blev den dansk familieeide designvirksomheten Montana grunnlagt. Det blev den av Peter J. Lassen, som ønsket å designe møbler som skulle gi uendelige muligheter og mulighet til en personlig touch.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Klassiske design og funksjonelle reolmoduler fra Montana

Montana er en serie av ukompliserte oppbevaringsmoduler, som gir dem et klassisk design. Montana oppbevaringsmoduler består av tre forskjellige varianter – åpent, lukket og med hyller. Modulene fra Montana er allsidige og kan derfor brukes i mange rom i ditt hjem. Du kan eksempelvis bruke det åpne Montana Mini modul som et nattbord på soverommet. Hvis du henger modulet opp får du en passende høyde til å legge dine briller på, oppbevare boken eller ha en fin bordlampe stående. Montana modul med hyller gir god anledning til å utstille vakre stilleben i spisestuen eller i stuen. Den lukkede Montana modul vil egne seg perfekt på kontoret. Her kan du stille dine bøker, mapper og papirer vekk og lukke døren, så kontoret ser pent og ryddeligt ut hver dag. Lag din helt egen Montana veggreol eller Montana bokreol. Et reolsystem fra Montana er ikke annet enn en god investering, Montana reoler vil fortsatt være moderne og passe i ethvert hjem.  I dag er det Peters sønn Joakim Lassen, som eier virksomheten og har ført virksomheten videre. Peter J. Lassen er selv designeren bak den populære Montana Mini serien. Her har du mulighet til å kombinere forskjellige oppbevaringsmoduler, så du oppnår en kombinasjon som gir deg den perfekte oppbevaringsplass uten å miste stilen i din boliginnredning.

Montana reoler er i forkant med designdetaljer. På siden er der satt sterke magneter for å sikre at modulerne henger sammen. Dette er en ekte Montana detaljer, som vil hjelpe modulene med å samkjøre med hverandre, så du oppnår fine rene linjer, som også kjennetegner Montana Mini. Utover det har Montana Mini avrundede kanter og tilbaketrukne fronter, som gjør Montana Mini til et ekte Montana-ikon. Med det tidløse og klassiske designet får du et møbel du kan ha med deg gjennom hele livet, fra ung til gammel.

Montana moduler i moderne og poetiske farger

Hvert 8. år utarbeider Montana en ny fargepalett, som skal matche med Montanas ideologi om ”å lage rom for personlighet”. Fargene er nøye skapt og utvalgt av den danske fargeekspert Margrethe Odgaard. Fargene i Montana Mini modulene komplimenterer hverandre, og kan derfor i likhet med modulene brukes og matches på kryss og tvers. Fargene er med på å skape en bestemt sannslig stemning i rommet. Du vil finne farger, som er naturlige og myke i innredning og mer kulørte og fargerike, som bidrar til blikkfang – tilsammen skaper de en harmoni i rommet. Utover det er det utarbeidet seks forskellige teksturer i lakken for å forsterke opplevelsen av fargen og den stemning den gir den enkelte.

Få bæredygtige møbler med Montana reoler

Montanas moduler er blant annet sertifisert med Det Danske Inneklimamerket og miljømerke EU Ecolabel. Siden 2007 har Montana utelukkende benyttet vannbasert lakk, som ikke inneholder helse- og miljøskadelige stoffer. De bæredygtige Montana reoler etterlever høye kvalitetstandarder, som tar hensyn til Jordens-, menneskets- og miljøets ressurser.