By Hammel

Siden 1961 har Hammel Furniture hatt som mål å skape kvalitetsmøbler som kombinerer danske designtradisjoner med spennende, nytenkende design. Alle møblene blir produsert på deres fabrikk i Hammel eller i Skærbæk.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Findahl By Hammel

Kolleksjonen Findahl By Hammel består av vakre spisebords stoler, barstoler og loungestoler designet av danske populære designere som Erik Buck, Jakob Berg, Poul Erik Jørgensen og Carsten Buhl. Designerne har tatt vare på detaljene, slik at både stolens utseende og funksjon forenes til en harmonisk enhet.
Med spisebords stoler kan du og din familie sitte behagelig hele kvelden, uten å skulle gå på kompromiss med komforten. Du kan finne Findahl spiseborsstoler i tre av høy kvalitet med seter trukket i enten lær, natur flett eller slitesterke stoffer. Uavhengig av hvilken farge og stil du liker, vil du garantert finne en stol som passer inn i ditt hjem.

Fokus på godt arbeidsmiljø

Virksomheten har fokus på et seriøst og sosialt arbeidsmiljø, og de strekker seg langt for å beholde medarbeidere og skape et godt og trygt arbeidsmiljø. Samtidig påtar virksomheten seg et sosialt ansvar i lokalsamfunnet, og de tilbyr både flex- og skånsomme jobber i samarbeid med kommunen