Skinn

Skinn kan være en fin tilføyelse til innredningen. Det gir noen naturlige elementer samtidlig med å stadig være stilfull. Skinn ergodt og mykt og vil også gi en hyggelig utstråling til ditt hjem. Skinn kan benyttes i mange forskjellige steder i innredningen. Skinn er flotte til å ha over spisebordstolen, på gulvet, loungestolen, i sengen eller sofaen. Mulighetene er mange. Gå på opdagelse i vårt sortiment blandt annet fra Nordal og finn skinnet som vil gi det lille ekstra. Du kan også på vores lækre tekstiler til hjemmet.

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

 

Skinn - Få den nordiske stil

Skinn er myke og lekre, som skaper varme i rommet, som med sikkerhet vil frembringe den nordiske stil i din boliginnredning. Hos Unoliving kan du få skinn til hele boligen, som er med til og gi et ekstra pift. Det myke naturlige skinn vekker følelsen av ekte nordisk hygge. Er du til den lyse nordiske stil, skal du finne et hvitt skinn. Legg skinnet på din lysegrå sofa og se TV eller ta en lur på langs. Har du en hytte med mørkebrun panel innvendig, vil et lyst skinn bryte det mørke look, og gi rommet et mykere uttryk. Du kan også velge et brunt eller sort lammeskinn, som kan varme deg en hyggelig vinterdag. Legg det på loungestolen i stuen, så du sitter ekstra varmt og godt. Vær ikke redd for å ha flere skinn i din innredning. Et skinn på benken ved spisebordet, vil visuelt se innbydende ut å sitte på.

Hos Unoliving har vi et bredt utvalg av flott og dekorativt boligtilbehør, som er med til å gi din boliginnredning varme og sjel. Se eksempelvis våres utvalg av speilputer og pledd.

 

Skinn som bringer hyggen frem

Det er vinter, og sneen daler så stille ned fra himlen. Du setter deg i gyngestolen, som er plassert forran vinduet. Du sitter tryggt og godt i gyngestolen og kan merke skinnet varme din rygg, imens du ser på barna, som leker uten for i sneen. Etter en lang dag uke, varmer barna seg på myke skinn, som er plassert forran pejsen. De små fødder får lige så stille varmen.

De myke skinn omfavner hyggen og gir varme til rommet. Plasser noen skinn i stuen, hvor hele familien kan sitte og snakke en skjønn lørdag kveld.

 

Skinn i vakre farger

Gjør teenagerommet hyggelig med et rødt, lilla eller brunt skinn. De fine fargerike nyanser gir noe ungdommelig og annerledes til rommet. Her kan din teenager og vennene sitte mykt på skinn, imens de hyggesnakker. Skinn i farger er med til å gi en personlig stil til din boliginnredning. Alle våres skinn er ekte og er av bæredyktig kvalitet, så du er sikret et flott skinn som holder.