Vinreoler

Elsker du også et godt glass rødvin en fredag kveld? Med en vinreol øker du opplevelsen, da du har opbevart dine flasker på den optimale måte. En vinreol er et flott møbel å tilføye til din innredning samtidig med, at vinreolen er praktisk, da du kan samle dine flasker et sted. Hos oss kan finne vinreoler i tre, metall, lær og jern. Finn din favoritt vinreol her på siden og bli inspirert av Brands som by Tika og Dutchbone.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Kjøp din vinreol hos Unoliving

En vinreol er til vinelskeren, som ønsker å oppbevare sine smakfulle vinflasker helt optimalt. På en vinreol ligger dine flasker stabilt og rolig, som nettop er hele essensen bak en vinreol. Når flaskene ligger ned, er proppen alltid våt, som gjør den smidig og dermed tettsluttende. Derfor er en vinreol den perfekte anordning til dine vinflasker. Er du en, som samler på ekstraordinære viner og har kanskje gjort det over en lengre periode, som skal ha plass til flere flasker? Eller er du en person, som elsker å nyte et glass i weekenden, når kvelden byr seg? Uansett hva du er til, har vi hos Unoliving et stort utvalg av flotte vinreoler, som du kan oppbevare dine vinflasker i. Vi har både vinreoler som kan oppbevare mange og få flasker samt vinreoler, som kan henges opp på veggen eller stå på gulvet. Ønsker du at dine vin oppbevares i mørke eller gjemt vekk, men ikke har en kjeller eller et loft, så vil en vinreol med en dør være en god løsning for deg.

 

Innred med en vinreol

En vinreol behøver ikke bare være et praktisk møbel, som oppbevarer dine viner. En vinreol er også et møbel, som kan komplimentere og pynte din innredning. Plasser eksempelvis din vinreol i stuen, hvor du kan utstille dine gode flasker og kanskje har noen vinglass til å stå, så det hele er samlet. Derutover vil din vinreol også stå godt i spisestuen eller i kjøkkenet, hvor du hurtig kan hente en flaske frem, når du forbereder maten eller setter dere til bords.

Se også våres utvalg av barbord, barstoler, og trillebord.

 

Vinreoler fra lekre brands

Hos Unoliving har vi samarbeide med anerkjente brands, som har sans for design og funksjon. Er du ute etter en bestemt stil, kan du finne det hos oss. Har du en eksklusiv og elegant innredning, skal du gå etter en høy vinreol med slanke linjer. Finn inspirasjon fra Nordal og Zuiver, som bærer preg av dette look. Er du mere til det rå og rustikke look, er Dutchbone og LaForma brands, som du skal se på, når du velger din vinreol. De har nemlig designet vinreoler, som har rå overflater, som gir dem et industrielt og vintage look. Er du til det minimalistiske look har Ib Laursen designet flotte vinreoler, med et enkelt og fint design. Er din innredning mere preget av en lys nordisk innredning, har by Tika designet flotte vinreoler i tre, som står perfekt i den stil.