Sengegavler

Trenger ditt soverom til fornyelse? Så sett en sengegavel opp i en pen farge eller matriale bak din seng. Sengegavelen gir sengen og rommet personlighet og følelsen av hygge. Dessuten kan det være herlig å sitte opp, hvis du leser en bok i sengen. Hos unolivng.no kan du finne sengegavel i stoff, tre og lær, så du kan få det uttrykk du ønsker i ditt soverom. Vi har lekre sengegavler fra brands som LaForma, Tvilum og Sika-Design. Se her på siden og bli inspirert. Du kan også se på våres senger.

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Velg den helt riktige sengegavel

Soverommet er et viktig rom i hjemmet. Det er her, vi skal ha våres søvn og bli uthvilet til den neste travle arbeidsdag. For at du kan sove godt, skal din madrass først og fremmst være god. Men noe annet som er like så viktig er, at du får noen omgivelser, hvor du føler deg trygg og hjemme. Det krever, at du setter et personlig preg i ditt soverom med forskjellige farger og matrialer. En sengegavel er en perfekt måte å personliggjør soverommet og bringe farge inn i soverommet. Sengegavelen har en fin høyde til å fylle noe av den hvite vegg ut, og så pynter den også. Et lite tips er å kjøpe en sengegavel, som er bredere enn din seng, så du på den måte også får ditt nattbord til å være en del av møbelet. Du kan også tilføye et tungt sengeteppe, som løfter stilen og skaper et eksklusivt look. Plasser et nattbord ved siden av eller forran sengegavelen, så du kan ha dine viktigste ting tett på deg, når du går i seng og står opp igjen. Du kan også pynte sengen med noen flotte puter, som passer godt til fargen på sengegavelen, så din seng alltid ser presentabel ut.

 

Sengegavel i flere farger og matrialer

Når du vil skjemme deg selv eller din partner, er frokosten på sengen en hyggelig måte å våkne opp, og gjøre seg klar til helgens gjøremål. Med en sengegavel kan Dere begge sitte reist opp med god støtte og nyte den gode hjemmelaget frokosten.

Forestil deg at du våkner en lørdag morgen, fuglene kvittrer, og solens stråler skinner inn av vinduet. Du har kanskje vinduet litt på klemm så du kan merke den stadig kalde luft i ansiktet. Så er du ikke i tvil om, at våren er her. Den friske vårstemning bringer en lyst til lyse farger og vakre blomster i hver en krok i hjemmet. Det er bare et problem - Din sengegavel har en mørk overflate, og passer ikke inn i dine forestillinger om lyse friske toner. Bare rolig. LaForma har designet enkle og vakre sengegavler i flere farger, så du enkelt kan utskifte din gammle sengegavel. Er du glad for din sengegavel, men bare trenger til fornyelse i form av nye farger, har de også covers til sengegavler, så du kan få det uttrykk du ønsker. Ønsker du et elegant uttrykk i soverommet, har Sika-Design designet vakre sengegavler i rattan i mere boheme stil. Det flotte mønster fra sengegavelen kommer til uttryk opp ved veggen.