Sengetepper

Pynt soverommet opp med et lekkert sengeteppe i flott og stilfult design. Med et sengeteppe kan du enkelt gjøre soverommet litt mere innbydende. Et sengeteppe kan gi harmoni og et ryddelig uttrykk i soverommet. Hos Unoliving har vi et bredt utvalg av sengetepper i lekre matrialer, med vakre mønster og i en masse forskjellige farger. Våres brede utvalg gir deg god mulighet for å finne et sengeteppe, som passer til resten av innredningen i ditt soverom. Velg bl.a. mellom flotte quiltede sengetepper, sengetepper i velur eller avdempet versjoner i lekkert lin. I våres sortiment finner du sengetepper til både enkeltseng-, trekvart- og dobbeltsengen. Se også på våres tekstiler til hjemmet.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Bruk sengeteppet som et lerret

Forny ditt soverom med et nytt sengeteppe i en ny farge eller annerledes stil. Et sengeteppe i en god basis farge eller med et vakkert, rolig mønster er et godt grunnlag for å skape et flott og elegant – og ikke minst innbydende – blikkfang i innredningen. Ved å tilføye puter i kontrastfarger eller i matchende toner oppnås et harmonisk og personlig uttrykk i innredningen. Man kan også kombinere to sengetepper i komplementærfarger og i to forskjellige matrialer. Det gir et cool touch og en ekstravagant hotellstemning til innredningen. Vi forhandler sengetepper fra flere forskjellige brands. Sjekk f.eks. modellene ut fra de danske designhus Broste Copenhagen eller Nordal.

 

Innred med sengeteppet

I stedet for synet av rotet dyner viser du din seng fra en penere side med et sengeteppe på. Det gjør sengen presentabel, når solen er gått ned, og du skal i seng. Gjør din seng ekstra presentabel med et par dekorative pynteputer og en flott sengegavel. Plasser et lite nattbord til å oppbevare ditt sengeteppe pent, så du enkelt og hurtig kan legge det på, når en ny dag byr seg. Hvis du ønsker et nordisk look, skal du legge et skinn over ditt sengeteppe. Dette danner en flott collage på din seng og bringer et hyggelig look til ditt soverom. Se også våres store utvalg av pledd og speil.