Kontorstoler

Kontorstoler er som regel kjennetegnet ved enten rulleføtter, rotterbarr sete og Vippefunksjoner. På denne side kan du finne kontorstoler med både enkelte av disse funksjoner, og kontorstoler med samtlige av disse funksjoner. Kontorstolene er alle godkjente og testet modeller, som ikke vil skuffe på arbeidsplassen i hjemmet. Når du skal finne den stol, som passer til deg, vil du i våres feature funksjon kunne velge mellom mange unikke funksjoner, som eksempelvis armlen, matriale, farge og meget mere. Hos Unoliving kan du finne våres store utvalg av møbler til kontoret slik som skrivebord og kontoroppbevaring.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Sitt riktig på kontorstolen

Er du i tvil om, du sitter riktig ved skrivebordet? Hvis ja, så se her. Det er viktig at du har den rette sitteposisjonen, når du skal arbeide ved skrivebordet, så du unngår ryggsmerter i løpet av dagen. Vi vil gjerne hjelpe deg med å unngå dette. Derfor har vi hos Unoliving laget en guide til deg, hvordan du får den beste arbeidsstilling ved skrivebordet, og hvordan du sitter riktig. Vi har samlet 6 tips, du skal være oppmerksom på, når du skal sitte riktig på din kontorstol. Hos Unoliving finner du kontorstoler fra brands slik som Zuiver og Dan-Form. 

1. Ned med skuldrene når du arbeider Dine armer skal henge avslappet ned langs siden, så dine skuldre slapper av, når du hviler dine armer på skrivebordet. På den måte spenner du ikke i nakken, og du vil unngå hodepine og ømheter i nakken. Når du sitter på kontorstolen, skal vinkelen på armene dine bør være bøyet ved en 90-120 grader vinkel, når du bruker tastaturet, så dine muskler slapper av.

2. Plasser begge føtter på jorden For å oppnå den rette sitteposisjon, bør du ha begge føtter plassert falt på gulvet. Ved å bruke denne metode, sikrer du, at din korsrygg og nedre rygg blir støttet bedre av din stol, da rompen er helt tilbake. Du vil på den måte slappe mere av i korsryggen, og ikke føle spendingene fra din nedre rygg i løpet av dagen.

3. Strekk deg i løpet av dagen Din nakke vil ha godt av, at du strekker deg i løpet av dagen, da nakkemusklene hurtig kan bli stive. Ved å strekke dem, blir din nakke mere smidig, og du vil unngå smerter i den, hvis du har sittet på kontoret i lang tid.

4. Se nedover Mange tror det er best at computerskjermen er rett forran hodet ditt. Det er helt feil! Det er best å sette din computerskjerm på skrivebordet, så du ser ned på skjermen, da det er den beste posisjon for din nakke. Ved å se ned, unngår du spenninger i din nakke.

5. Skift stilling Din kropp er skapt til bevegelse, derfor er det viktigt at du varierer din sitteposisjon, hvis du bruker mange timer på kontoret. Har du et heve-senke bord, er det en god ide å variere imellom å sitte på kontorstolen og stå opp. Bevegelse i kroppen gjør at du unngår smerter i nakke og rygg, da dine muskler blir løsnet opp.

Tips: husk og hold pauser, hvor du beveger din kropp, så du er klar til å få mere fra hånden etter pausen.

6. Sitt riktig på kontorstolen Det er viktig at du sitter riktig på kontorstolen, så din kropp blir støttet de riktige steder. Derfor er det en god ide å ha en god kontorstol, uansett hvor lang tid du skal bruke på kontoret. En god kontorstol er en som kan tilpasse seg deg og din kropp med forskjellige innstillinger. På den måte sørger kontorstolen for, at du har full bevegelse i løpet av dagen.

Når du skal velge en god kontorstol, er det en god ide å velge en stol, som kan reguleres i høyden, for å oppnå den mest optimale sittehøyde i forhold til skrivebordet. En kontorstol med 5 hjul, vil dessuten gi din stol mere stabilitet. Bruker du mange timer på kontoret, anbefaler vi, at du bør velge en kontorstol med tilt-funksjon i setet, så du kan få den helt rette sitteposisjon som passer på din kropp.