Rullebord

Trillebord kan gi deg mulighet for å kunne transportere grillmaten fra grillen og til bordet på en hurtig og enkel måte. Det gir deg også rik mulighet for enkel å kunne rydde av bordet på terrassen i en fart. Når trillebordet ikke er i bruk, kan den stå fint på terrassen med forskjellige utendørsnipsting på fx lanterner og planter. Se de mange forskjellige trillebord til utearealet hos Unoliving og finn den som passer til din terrasse. Bli også inspirert av våres bord til hagen.

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Trillebord med hjul

Som navnet avslører, er et trillebord et kjennetegn ved å ha hjul, så det kan flyttes rundt etter behov. Har du plassert rullebordet i hjørnet av spisestuen, men behøver mere plass når du får gjester på besøk, så kan du enkelt rulle bordet inn i stuen midlertidig. Trillebordet med hjul er et smart og funksjonelt møbel, som passer til mange rom. Eksempelvis er det den klassiske plass i spisestuen. Her fungerer trillebordet ofte som et lite barbord, som oppbevarer dine yndlings sprit og likører. Du kan også rulle bordet inn i spisestuen eller kjøkkenet, hvor du kan stille dine kokebøker og dine egne friske krydderurter. Rullebordet gir deg mere plass på kjøkkenbordet til å lage mat og stille andre kjøkkenredskaper. Stil et trillebord i spisestuen, som kan opbevare dine vinfavoritter. På den måte har du alltid vinen tett på spisebordet, så du hurtig kan ta en flaske frem, når du skal bortskjemme deg selv en fredag kveld eller holder middag for venner og familie. trillebord i forskjellige farger, størrelser og matrialer.

 

Finn det perfekte trillebord

Hos Unoliving har vi et stort sortiment av rullebord, som gir deg mulighet for å finne nettop det rullebord, du søker. Har du en mindre spisestue, vil et lite rundt rullebord være perfekt i hjørnet. Velg et trillebord i gull farge og slanke linjer, hvis du ønsker et elegant look. Den fine gullfarge, også kjent som messing finish, gir et flott shine, som vil fremstå eksklusivt i din innredning. Har du en skandinavisk innredning, kan du skape en rød tråd igjennom din bolig med et trillebord i tre. Har du mange ting, som skal opbevares, skal du se etter et rullebord med tre eller fire hyller. Ønsker du å kunne gjemme noen ting helt vekk, skal du investere i et rullebord med skuffer. Skuffene kan oppbevare dine ting, så det ser ryddelig ut i rommet og visuelt skaper en ren og flott fasade. Et sort trillebord har et stilrent look, som alltid vil passe inn i enhver stil. Her har du mulighet for å skifte looket med skulpturer, dekorative vaser, blomster og lysestaker.

Se også våres store utvalg av vinreolerbarbord, konsollbord og vitrineskap.

 

Smart og funksjonell trillebord

Du burde helt sikkert vurdere å investere i et trillebord hvis du trenger ekstra oppbevaringsplass på kjøkkenet, i stuen eller på badet. Det har blitt moderne med trillebord til oppbevaring av kokebøker, servise eller som en liten eksklusiv bar med glass og drinker. Med et lite bord på hjul får du en ekstra avsettingsplass og mer arbeidsplass på kjøkkenet, som lett kan flyttes rundt. Kjøp f.eks. et billig trillebord i rustfritt stål til kjøkkenet, det er et kvalitetsbord du vil ha i mange år. Et vintage trillebord i jern eller metall gir et rått uttrykk til innredningen og er en billig måte å skape en stilfull og tidsriktig innredning. Trillebordet kan gi nytt liv til et litt kjedelig og utdatert bad og er et flott og praktisk sted å oppbevare shampoo, såper eller håndklær. Se for eksempel vår kjempestilige retro trillevogn i jern med store kjerrehjul, den kan virkelig skape et flott og stilfullt rom.