Bordlamper

En bordlampe behøver ikke kun å ha en praktisk funksjon. Den kan også være dekorativ og pynte i et rom. Hos oss finner du bordlamper i alle former, farger, størrelser og designs. Vi har små funksjonelle bordlamper, men også store skulpturelle bordlamper. Du kan mixe og matche mellom våres utvalg av bordlamper og på den måte skape din helt egen stil. Vi har blandt annet bordlamper i glass, tre, metall og marmor. Hos oss finner du flotte bordlamper fra populære brands som ZuiverBloomingville og House Doctor.

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Stort utvalg av bordlamper

En bordlampe er både praktisk og dekorativ. Bordlamper kan benyttes i alle hjemmets rom og kan for eksempel pynte i din stue eller spisestue, hvor den kan plasseres på din skjenk, i vindueskarmen eller på sidebordet. En bordlampe kan også brukes som leselys i din hyggekrok eller som nattlampe på ditt nattbord i soverommet. Man kan også få en bordlampe som gir deg det optimale arbeidslys på ditt skrivebord eller makeupbord. Særlig kan en bordlampe skape en hyggelig stemning om kvelden i de mørke måneder, hvis taklyset slukkes. En bordlampe er enkel å flytte etter behov, hvis du for eksempel lager om på innredningen i ditt hjem. Se våres store utvalg av bordlamper her på siden.

 

Kjøp din bordlampe hos Unoliving

Hos Unoliving har vi et stort utvalg av bordlamper i mange varianter og prisklasser, så du går ikke forgjeves i din søkning etter spennende bordlamper. Når du skal finne den bordlampe, som presis passer til deg, vil du i våres feature funksjon kunne velge mellom mange unikke funksjoner. For eksempel kan du velge, hvilken farge og matriale du ønsker, så søkeresultatene lynhurtig snevrer seg inn til det, du er på ute etter.

Viste du, at ved å sette en lampe i husets hjørner, skaper du mere dybde i ditt hjem? Hos Unoliving har vi også bordlamper samt et stort utvalg av gulvlampertaklamper og vegglamper.