Sengerammer

Finn sengerammer til soverommet i mange varianter, farger og flere prisklasser. Vi har et kjempe utvalg av sengerammer til enhver innredning, størrelse og smak. Velg et sengestell til enkeltsengen eller dobbeltsengen. Med få klikk finner du frem til den farge og størrelse av sengerammen, som passer til din madrass og stil. Vi har både moderne, romantiske og gammeldagse sengerammer, så det er noe for enhver smak. Vi har fra forskjellige merker eks Karup Design, Tvilum og LaForma. Husk å kjøp sengebunner med til sengerammen, hvis du har behov for det. Se også på senger og bli inspirert.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

En sengeramme og sengestell med oppbevaring? 

En sengeramme med oppbevaring kan være en praktisk innebygget skuffer under sengen. Velger du oppbevaring under din sengeramme skal du overveie, hvor det ville være mest praktisk å kunne trekke en skuffe ut… i den ene side av sengen? I den annen side? Eller kanskje ved fotenden? Hvis du har bruk for hyller til skoene eller bøkene, finnes de som sengerammer, som kombinerer det hele. Velg en sengeramme med skuffe i hver side og i fotenden og med hyller til tøfflene og bøker. En praktisk mulighet kan også være å velge et sengestell med innebygget hyller i hodegjerdet. På den måte utnyttes plassen bak sengen og bøker, mobiltelefon og briller kommer opp i en enkel tilgjengelig høyde. Til sengerammen på ben er en bedroller en opplagt opbevaringsløsning, både i soverommet, på barnerommet og i gjesterommet.

Plassen under sengen kan godt brukes fornuftig og en sengeramme med oppbevaring er løsningen. Uansett om det dreier seg om enkelt- eller dobbeltsengen, så gir et kvalitetssengestell mulighet for å fåfordel av den ellers den ubrukelige plass under sengen. Velg et sengestell på ben til bedrolleren eller finn en sengeramme med nettop de innbygget oppbevaringsmuligheter, du har bruk for.

Finn også den perfekte madrass. Se våres utvalg av futoner, fjærmadrass, skummadrass, overmadras eller rammemadrass.

 

 

Sengerammer er perfekt til rammemadrasser

Fordi man har en rammemadrass, som prinsipielt har innbygget sengeramme, behøver man ikke unnvære en flott yttre sengeramme. Velg en klassisk sengeramme i tre til rammemadrassen, eller samle de to enkeltmadrasser til en dobbeltseng i en stilfull sengeramme i sort eller hvit. Barn vokser hurtig og skifter ofte smak løpende med, at de blir eldre. Det kan være dyrt i sengeinnkjøp, hver gang de ønsker en nyere og mere aldersvarende stil på deres rom. En alltid alderssvarende sengeramme finnes ikke, derfor kan et sengestell til rammemadrass være en fin løsning – når smaken endres, kan du nøyes med å skifte sengerammen eller bare la rammemadrassen stå alene. Velg et tidsløst design i sort eller hvit, så sengerammen alltid matcher innredningen.