Stoler til barn

Gå ned i barnehøyde og kjøp den perfekte stol til barnerommet. Hos Unoliving finner du et bredt utvalg av stoler og krakker til barnerommet. Har barnerommet et fargetema, ville matchende stoler være uunnværlige til teselskap med bamsene, tegnehygge eller jorden-er-giftig. Gå på opdagelse i vårt store sortiment av høystoler til de minste, kontorstoler til de større eller bare barnestoler - de klassiske av tre, de myke hyggemøbler eller de morsomme barnestoler i trendy design. Finn barnestoler blandt vår mange leverandører av barnemøbler som FLEXA, Hoppekids og Leander.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Kjøp stoler til barn hos Unoliving

Når det kommer til sittemøbler, er komfort og funksjonalitet to kjernebegreper, som naturligvis også gjelder for stoler til barn. Unoliving har et stort utvalg av barnestoler, hva enn du leter etter høystolen til yngste gullet, den ergonomisk korrekte kontorstol til skolebarnet eller bare en hyggelig lenestol til fredaggotteri og bare hygge. Vi forhandler også tilbehør til høystolen i form av bakker og puter, så du har mulighet for å tilpasse stolen, så den passer til ditt og barnets behov.

Barnestolen behøver ikke nødvendigvis å ha fast plass på barnerommet. Hvorfor ikke integrere den som en del av innredningen i f.eks. stuen. Både LaForma og We do wood har levert noen sterke bud på lenestoler til de minste og så et flott design og stilfulle farger, som enkelt kan finne plass i den nordiske innredning og samtidig gjøre den mere barnevennlig. Ønsker du mere nøytrale farger på barnerommet, har Unoliving et stort utvalg. Vi setter en stor ære i, at du finner den helt riktige barnestol til ditt barn, så er du i tvil om, hvilken størrelse, farge eller stil du skal velge, er du meget velkommen til å kontakte oss på tlf. 23963050 eller på kundeservice@unoliving.no, så er vi klar til å guide deg.